Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
STARHOROSKOP

Tjedni horoskop Anđelke Subašić: 'Rakove će uznemiriti osoba iz prošlosti'

Početak novog tjedna idealan je za tjedni horoskop naše iskusne astrologinje Anđelke Subašić

Anđelka Subašić/ 16.5.2022. u 8:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Ugodno se smjestite jer astrologinja Anđelka Subašić donosi ono što vam zvijezde poručuju za nadolazeći tjedan.

OVAN

Posao – u financijskom smislu pred vama je odličan tjedan. Iskoristite to za rješavanje vaših dugovanja koja su vam teret u poslu. U poslu se fokusirajte u sigurne poslove koje brzo možete naplatiti, unaprijed. Trebate investirati u tehniku poput: automobile, računala, videokamere.
Ljubav – u ljubavi ste sada skloniji riziku i avanturi, koja se ipak može pretvoriti u nešto ozbiljnije. Budite spremni na odbijanje osobe koju mislite na brzinu osvojiti – više razgovora, šetnji, a manje konkretnih zavođenja prokrčit će put do srca te osobe.

BIK

Posao – poslovni suradnici vrlo su osjetljivi na svaku vašu riječ I svaki vaš potez. Imaju dojam da gledate prvenstveno vlastite interese ispred posla. Pogrešne izjave mogu dovesti do burnih reakcije kako samih suradnika tako I – partnera I šefova. Vodite računa o financijama I nemojte predlagati skupe poslove.
Ljubav – ako ste do sada skrivali vašu vezu sada ćete je morati obznaniti ili će to učiniti netko treći na daleko neugodniji način. Oženjeni Bikovi-ice će posvetiti vrijeme I nježnosti partneru I djeci. Otputujte nekud na odmor.

BLIZANCI

Posao – predstojeći tjedan nije nešto poslovno dinamičan koliko je poslovno veseo. Nova poznanstva I susreti na poslu pružit će vam I nove mogućnosti. Neki od vas konačno će uspjeti nagovoriti šefa da vas premjesti na drugi posao i preseli u novi poslovni prostor.
Ljubav – počinjete razmišljati o prekidu veze koja vam je dosadila I više vas ne veseli. Svojim ponašanjem vjerojatno ćete uznemiriti partnera-icu koji bi mogao naslutiti što se sprema. Budite spremni na prijateljski razgovor i racionalno objašnjenje vaši postupaka koji uopće nisu racionalni.

RAK

Posao – zvijezda sreće sjaji nad vašim poslovnim nebom I daje vam podršku drugih. Jako će vas razveseliti sitnice u poslu: darovi I pokloni vaših kolega, seminari I tečajevi za potrebe vašega posla. Uz sve to će biti lijepih financijskih radosti, kako redovitih tako I izvanrednih prihoda.
Ljubav – osoba koju ste davno upoznali I koja je duboku u vašem sjećanju odjednom će se pojaviti na istome mjestu na kojemu ste se I nekoć upoznali I zbližili. Unijeti će zbunjenost u vaše srce i misli, ali svjesni ste da je ipak ljepše za vas nešto novo nego staro.

LAV

Posao – Uglavnom imate problem s vanjskim okolnostima I neodgovarajućim uvjetima na poslu. Obaveze vam ne daju mira ni odmora-osjećate pritisak odgovornosti. Oslonite se na mlađe kolege i suradnike.
Ljubav – Vas koji ste oženjeni očekuje miran tjedan bez pretjerane nježnosti, ali u toplini vašeg doma. Nešto aktivniji ljubavni život mogu očekivati muški Lavovi nego žene. Na poslu vam se nekako nudi ljubavna avantura u kojoj ima dosta rizika za vas. Čuvajte se nemoralnih ponuda I ne budite naivni u ljubavi.

Image
STARHOROSKOP

Tjedni horoskop Anđelke Subašić: Opasni dani su pred mnogima koji su u braku!

Image
STARHOROSKOP

Tjedni horoskop Anđelke Subašić: Opasni dani su pred mnogima koji su u braku!

DJEVICA

Posao – malo će vas iznenaditi nova poslovna ponuda. Morati ćete odmah dati odgovor. To je ujedno velika prilika za napredovanje u poslu. Malo je nezgodno što trebate biti u prvome planu i izloženi javnosti. Bez obzira na to što odlučili samopouzdanje će vam porasti.
Ljubav – mnogi od vas izgladit će probleme sa partnerom-icom i ući u jedan mirniji period u ljubavi. Slobodne Djevice će se u potpunosti posvetiti sebi, jer se plaše da im ljubav ne pokvari prijateljstvo. Ne potiskujte osjećaje - oni neće ugroziti vaš ugled.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

VAGA

Posao – Financijske podrške o prihoda u vašem poslu ima na pretek. Najbolje bi bilo da to iskoristite I novac spremite za kasnije. Manje galantnosti u poslu zbunilo bi vaše suradnike I partnere, ali bi vama osobno više koristilo. Konkurencija motri na svaki vaš potez, pa zadržite planove za sebe.
Ljubav – vi dobivate sada podršku u ljubavi od vašeg partnera-ice, ali je moguće vaše privremeno razdvajanje. To je dobrodošla pauza da donesete ozbiljnu odluku. Možda je vrijeme da pogledate ravno u oči – matičaru.

ŠKORPION

Posao – mnoštvo novih ideja u istome poslu koji godinama obavljate probudit će vas iz kraće letargije i dosade. Od novih poslovnih ponuda trebat će izabrati onu najbolju i najsigurniju. Slijedi poslovno putovanje I sklapanje unosnog ugovora.
Ljubav – moguća je kulminacija odnosa u ljubavi kakva vama ne odgovara pa ćete burno reagirati – nećete htjeti prihvatiti odbijanje, ni privremeni ili trajni prekid veze od strane partnera-ice, ali nemojte jednosmjerno nametati vaše uvjete. Vi slobodni ćete uvjeravati jednu osobu kako ste stvoreni jedno za drugo.

STRIJELAC

Posao – dobili ste već ponudu za promjenu postojećeg posla? Preispitajte ponuđene uvjete ali i vaše kompetencije za novi posao. A želite nešto mijenjati. Još neko vrijeme možete razmišljati ali odluku ste već donijeli negdje duboko u sebi.
Ljubav – bračni partneri imat će nešto različite interese I potrebe I to ćete otvoreno pokazati. Morate ozbiljno I prijateljski razgovarati. Slobodni Strijelci će ponoviti romansu sa starom ljubavi. Postupno će pridobiti vaše emocije.

JARAC

Posao – timski posao donijeti će odlične poslovne rezultate I pomoći vam da ostvarite vaše ambicije i izvršite obaveze. Korisne informacije I pomoć dobiti ćete od prijateljica, koje će vam pomoći da lakše I uspješnije radite i da vam posao ne bude teret. Novac je jako dobro aspektiran.
Ljubav – sa partnerom-icom ćete doživjeti lijepu pustolovinu i uzbuđenje, a to vam je sada potrebno. Slobodni Jarci-ice će otvorenije pokazati koliko u tajnosti obožavaju jednu osobu. Probudit će se međusobna toplina I bliskost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Upravo se čita

Image
INTERVJU

'Zlatna djevojka' Dona za RTL.hr: 'Ivan je dobar momak, ali meni treba više vremena da se zaljubim u osobu'

VODENJAK

Posao – najviše će vas umarati to što morate dovršiti poslove koji vas ne vesele. O proširenju posla kao ni o naglim promjenama ne biste trebali razmišljati, jer nije pogodno vrijeme za inicijativu. Malo zastanite, predahnite. Više trebate voditi računa o dodatnim izvorima prihoda. Vaše strpljenje I upornost se sada testiraju.
Ljubav – koliko god bili željni ljubavi I nježnosti nesvjesno ćete od toga bježati, odavati hladnoću I izbjegavati bliskost. Kao da gradite zid oko sebe za sve one koji vam se žele približiti. Oženjeni razmišljaju o kvaliteti braka. To je normalno, vjerujte.

RIBE

Posao – U području intelektualnih usluga, obrazovanja i izdavaštva pruža vam se prilika za većom zaradom novca i većom popularnosti. Nova poznanstva pokazat će se vrlo korisna I nenadano će vam biti korisna u poslu i u napretku u karijeri.
Ljubav – Bračni partneri izmjenjivat će nježnosti, poljupce i zagrljaje. Unijeti ćete zanimljive novosti u svoj ljubavni I obiteljski život. Sredinom tjedna zauzeti doživjeti će vrlo ugodno ljubavno uzbuđenje i ubrzano kucanje srca. Uživajte.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Otkačeni duo

'Krešo, snimaj!': Tko je genijalni dvojac iza urnebesnih snimki?

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba