Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
STARHOROSKOP

Tjedni horoskop Anđelke Subašić: Vage trebaju iskoristiti naklonjenost zvijezda, a Ovnovi uživati u udvaranju...

Pogledajte što vam zvijezde prognoziraju za nadolazeći tjedan

Anđelka Subašić/ 30.5.2022. u 9:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Pronađite vaši inspiraciju za tjedan pred vama!

OVAN

POSAO - Sam početak tjedna vrlo je naporan za sve vas koji niste navikli raditi ''veliko spremanje''. Dosta frustracije izazivat će administracija, pa se preporučuje odgoditi takve poslove za dva tjedna. Nemojte ići glavom kroz zid. Za sve koji vas se bavite sportom očekujte gotovo nadljudske napore.
LJUBAV – Slobodni će uživati u udvaranju zanimljive osobe, kroz jedan otvoreni i iskreni ljubavni poziv. Osobe u braku će obnoviti ljubavnu strast. Pročitajte nešto o duhovnom razvoju. Uživajte u izazovima.

BIK

POSAO - Pazite što potpisujete. Umanjite vaša očekivanja. Štedljivije i racionalnije raspolažite sa novcem koji su vam povjerili drugi ljudi. Ako budete umjereni i realistični tada možete vašu kreativnost iskoristiti do maksimuma i pretvoriti ideje u konkretne projekte. Dobro isplanirajte svaki dan.
LJUBAV - Pozabavite se sa vlastitom djecom ako ih imate. Obiteljski život i odnosi sa mlađom ženskom osobom biti će tema tjedna u vašem životnom ritmu. Pokažite strpljenje i diplomatičnost.

BLIZANCI

POSAO - Sada pokažite da ste naučili letjeti ali i da znate i sletjeti bez posljedica. Ostavite sve po strani što vam ne ide i svu snagu usmjerite na nove obaveze i aktivnosti koje nude nove prilike. Krenite svaki dan na vrijeme na posao. Biti će vam vrlo teško izbjeći verbalne sukobe. Budite fokusirani na manji broj aktivnosti.
LJUBAV - Nezadovoljstvo u privatnom životu koje potiskujete dovesti će do ljubavnih/ljubavničkih svađa. Ljubavni susret sa novom osobom izgledati će prijateljski i neobavezan ali će vam ubrzati rad srca.

RAK

POSAO - Previše i prebrzo morate raditi pa osjećate paniku. Zato su moguće greške u poslu i nesporazumi sa kolegama, ali to vam neće značajnije štetu. Promijenite planove i prilagodite se prioritetima. Ne dozvolite da vas to razljuti i sačuvajte strpljenje. Inače ste svjesni da teško podnosite promjene.
LJUBAV - Vi koji ste slobodni izađite u prirodu sa svojim društvom. Morate se pomiriti sa promjenama u bliskim odnosima za koje ste mislili da su trajni i neraskidivi. Emocionalne veze pokazati će se u drugačijem svjetlu, nije ružičaste boje.

LAV

POSAO - Mlađe osobe i osobe suprotnoga spola predlažu vam poslovnu suradnju u kojoj ćete vi imati organizatorsku ulogu a oni će raditi. Pri tome vodite računa da materijalna ulaganja budu umjerena i osigurana. Znajte da je poslovni svijet često nemilosrdan. Razočaraju vas autoriteti.
LJUBAV – vama koji ste u potrazi za partnerom niz novih prilika prisiljavati će vas na odluke u koje niste sigurni. Prilike će se činiti više kao neprilike. Nastojte ''prespavati'' svaku vrstu ljubavne obaveze prije nego se ''vežete''.

DJEVICA

POSAO - Ovaj tjedan potpisat ćete puno toga, pa pripazite na detalje i zamolite nekoga da vam pomogne. Ne brzajte i ne žurite. Financije će biti vrlo stabilne, ali vam one neće biti osnovna motivacija. Čak ćete svjesno podnijeti žrtve i odreći se materijalnog zbog samostalnosti i slobode.
LJUBAV – vama koji ste slobodni, ili 'single' kako se to kaže, za sada ljubav nije na prvom mjestu liste prioriteta. Zato ćete gotovo izbjegavati temu ljubavi. Bračnim veteranima se preporučuje duže putovanje sa partnerom/icom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

VAGA

POSAO – Naklonjenost zvijezda i zvjezdica trebate iskoristiti i pokretati stvari. Vage rođene oko 5. listopada imaju najviše sreće i razloga za optimizam u poslu. Financije vrlo stabilne, pa imate dobru motiviranost u poslu.
LJUBAV - U ljubavi vrlo ugodan tjedan pred vama, i zato ga iskoristite maksimalno i uživajte. Puno ćete putovati. Vagama prve dekade (rođeni do 26. rujna) obiteljski život prolazi kroz promjene, Ako nemate djece idealna je prilika da ih rodite ili usvojite. Vama koji imate djecu, uživat ćete u njihovim uspjesima.

ŠKORPION

POSAO - Poslovne prilike ste već počeli koristiti i smjelo krećete u nove poslove. Neki od vaših dobrih prijatelja okrenuti će vam leđa. Ne biste smjeli biti strogi u osudi. Izbjegavajte površnost, posebice sa dokumentima, ugovorima. Ne odgađajte obaveze jer ćete u tom slučaju imati financijske posljedice. Rizicima su najviše izloženi Škorpioni rođeni od 06.- 09 studenog.
LJUBAV – U ljubavi ne bi trebalo biti puno strasti, jer sve ide kako treba, pogotovo u stalnim vezama. Neki tajni ljubavni motivi osobe koju ste već zaboravili prilično će vas iznenaditi.

STRIJELAC

POSAO - Poslovi idu dobro i dinamično, ali problemi ostaju u naplati. Možete se poslužiti vezama ili lukavstvom da to uspješno riješite. Autoriteti će davati podršku sa rezervom i često će testirati vaše strpljenje i lojalnost. Savjet koji će vam zlata vrijediti glasi: budite pošteni i budite umjereni, a svako nepoštivanje zakona i propisa može vas jako skupo koštati.
LJUBAV - Budite više prisutni i odgovorni u vašem partnerskom odnosu. Često osjećate da vam nedostaje nježnosti i pažnje, ali i vi trebate više davati da biste dobili.

JARAC

POSAO - Razmišljate o racionalnim investicijama i nalazite se u periodu nedoumica i planiranja. Kontrolirajte bolje suradnike kako ne bi napravili neka nedozvoljena zaduživanja. Sasvim sigurno ćete financijska ulaganja usmjeravati u imovinu i poslove koji će vam donositi prihode. Nemojte dominirati u poslovnim odnosima, jer će vas neke kolege izbjegavati.
LJUBAV – trenutno vam je lošija komunikacija, pa se nepotrebno upuštate u beskrajne diskusije sa ljubavnim partnerom/icom. Kažu Novi fosili ''šutnjom se može izreći više, iskrenije puno, nježnije, tiše''.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Upravo se čita

Image
Večera za 5 na selu

Pobjedu u ovotjednoj ‘Večeri za 5 na selu’ odnio je Zoran: ‘Mogle bi suze krenuti, prvi put sam pobijedio u nečemu’

VODENJAK

POSAO - Vi biste trebali pomoći mlađima da se uz vas afirmiraju. Sreću i naklonost javnosti ne smijete pretvoriti u bahatost, rastrošnost ili destruktivnost. Najbolje je da se u poslu rukovodite intuicijom i srcem. Ako studirate dobro se pripremite za kolokvije i ispite. Medijski ćete biti vrlo eksponirani.
LJUBAV - U ljubavi je gotovo sigurna afera, posebice za Vodenjake rođene 15 i 16.veljače. Možda ćete pobjeći sa novom ljubavi od veze koja vas sputava i ograničava. Vi koji ste oženjeni njegujte vašu ljubav sa partnerom/icom.

RIBE

POSAO - Zvjezdani raspored neba na vas će lijepo utjecati i dati vam pozitivnu energiju i živost u poslu. Jačajući svu kreativnost u vama jednostavno ćete sve u čemu se nađete okrenuti u nestvarno lijepe doživljaje nadahnjujući sve ljude u vašoj blizini. Pripremajte se za nove poslove, ali nemojte ubrzavati i forsirati rješenja koja ne idu od prve.
LJUBAV - Izdvojite slobodno vrijeme za obitelj i intimne trenutke. Važno je da vi koji ste slobodni uživate u druženjima, osvajanjima i novoj simpatiji (priznajte da ste nekoga upoznali?). Trebate blistati od optimizma.

Image

Exkluziv

magazin
Hrvatska - 2021
Voditelj
Ana Radišić
Gledaj na
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image

Nasljednice Kristijana Ugrine: Kako izgleda kad se tata i kćer nađu na pozornici?

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba