Ostalo

Tjedni horoskop: Bikovi trebaju pripaziti na poruke u mobitelu, dok bi Lavovi trebali prihvatiti novi...

Vrijeme je za naše zvjezdane minute, a otkrijte što vam one poručuju za nadolazeći tjedan

Anđelka Subašić
13.06.2022 09:00

Što nam planete donose sljedeći tjedan otkrit će vam iskusna astrologinja Anđelka Subašić .

Lijepo je pogledati gore u zvijezde. One uvijek šapauću - a što? Pogledajmo što kaže horoskop, za svaki znak.


OVAN

Posao - Izbjegavajte poslove u kojima su komplicirani uvjeti. Dobro je vrijeme za pregovore za financijsku podršku u poslu za koji podsvjesno osjećate da bi vam mogao promijeniti poslovni smjer i utjecati na vašu budućnost. Sada se preporučuje samo napraviti jedan financijski plan i odrediti osnovnu strategiju po uzoru na razvijene tvrtke.
Ljubav- još je retrogradni Merkura, zato krenite na vrijeme na ljubavni sastanak kako ne biste zakasnili i pokvarili lijepe mogućnosti za odnos do kojeg vam je stalo. Vama koji ste u braku treba puno optimizma.


BIK

Posao- ekonomiju i financije vi držite pod kontrolom. Još uvijek niste riješili jedan poslovni odnos od prije nekoliko godina, pa pokrenite pregovore da to razriješite. Možete zamoliti osobe od povjerenja da vam pomognu i daju svoju podršku. U novčanim transakcijama moguće je da se novac zagubi ili da neki dokumenti nisu uređeni, pa provjerite sve – dva puta.
Ljubav- pripazite malo na vaše poruke u mobitelu. Možda neke trebate obrisati. Joj joj te poruke! Budite iskreni u novim ljubavnim odnosima da spasite sebe od problema.


BLIZANCI

Posao- Vjerojatno sumnjate u poslovne odnose s jednim partnerom s kojim ste očekivali dužu suradnju. Nemojte žaliti. Svako zlo za neko dobro. Financijska situacija je puno povoljnija nego što je do nedavno bila. Vrlo ste maštoviti i ideje su vam kreativne, malo neobične, ali će se isplatiti.
Ljubav- iskoristite svaki dan i svaki trenutak za pokazati osjećaje i uživati u dražima ljubavne igre. Zračite posebno privlačno. Stižu svaki dan ugodni i neočekivani telefonski pozivi. Sreća je lijepa dok se tak nazire i očekuje.


RAK

Posao- Pokušajte bolje isplanirati radni dan i svoje obaveze kako bi vam lakše bilo zadržati kontrolu u poslu. Neke od obaveza prepustite kolegama i imajte povjerenja u njih. Pod pritiskom ste odgovornosti više nego je potrebno. Hajde, malo se vi opustite i ne vršite pritisak na – sebe, da na sebe.
Ljubav- Vratite optimizam I osmjeh na lice. Sve je ljepše i lakše tada. Možda bi aktivniji seksualni život popravio vaše raspoloženje i ojačao samopouzdanje u ljubavi. U svakom slučaju – probajte taj recept.


LAV

Posao- Osjećate sada posebnu energiju za posao. Sve više topline i svjetlosti ulazi u vaš život. Motivirani ste za promjene kojih duže nije bilo u poslu. Nude vam se novi poslovi koje do sada nikada niste radili, niti ste o njima razmišljali. Dobro je prihvatiti novi vjetar u leđa. Pri tome vodite računa o materijalnim uvjetima. Važno je da se u početku dobro postavite.
Ljubav – možda vi baš ne primjećujete da ste okruženi ljubavlju osobe koja uz vas duže vrijeme. Uzmite nju ili njega pod ruku, ruksak/pinklec na rame i priuštite si romantičan vikend u inozemstvu ili negdje gdje vas nitko ne poznaje.


DJEVICA

Posao- na poslu vam je zanimljivo u svakom smislu. Puno toga se mijenja, uglavnom neplanirano – a vi to ne volite. Financije nisu trenutno pod kontrolom, zato razmislite o nepotrebnim troškovima. Ne brzajte i ne žurite ako nešto potpisujete – pročitajte svaki detalj – pogotovu one za koje mislite da su nevažni.
Ljubav- kao da ste obavijeni velom tajni, misteriozni ste i takve ljude sada privlačite oko sebe. To nije vaše prirodno ponašanje, zato vas mogu zavesti osobe koje nisu iskrene. Ako ste u krizi srednjih godina nemojte riskirati u ljubavi.


VAGA

Posao- sada baš ne možete posao uskladiti s privatnim obavezama, ali nemate puno izbora. Financije su prioritet jer želite udobniji stil života i ovo je vrijeme pogodno za napredak. U odličnom ste poslovnom i financijskom periodu i zato to iskoristite. Samo naprijed, stisnite papučicu gasa, rekli bi vozači.
Ljubav- na ljubavnom planu trebate iskoristiti priliku koja vam se nudi - u jednom vrlo privlačnom ljudskom obliku. Iza te privlačne fasade otkriti ćete vama srodnu dušu. Oh, kako lijepo. Vi koji ste u vezi/braku – uživajte u tim mirnim vodama.


ŠKORPION

Posao- imate priliku primiti kormilo vašeg poslovnog broda u svoje ruke. Kada vi imate vašu energiju pod kontrolom tada sve možete pretvoriti u zlato. Zato sebi nametnite disciplinu i samo nebo vam je granica. Ako gledate preko ograde i vidite da je tamo trava zelenija, tada se trebate vratiti u svoje dvorište. Financije su u skokovima/amplitudama, zato ih malo ukrotite.
Ljubav- u ljubavi ne bi trebalo biti puno strasti ali će se neki tajni motivi osoba koje vas okružuju razotkriti, naravno u vašu korist. Uživajte u potpunosti u starom prijateljstvu i u novoj ljubavi.


STRIJELAC

Posao- Osjećate se iznutra jako snažno, moćno i sposobno za velike odluke i samostalnost u poslu. Problemi ostaju u naplati ali možete se poslužiti malim lukavstvom da to uspješno riješite. Odazovite se pozivima na suradnju ali ostanite samostalni u poslu. Pokažite vaše ambicije i okretnost u uvođenju novih poslova i ohrabrite kolege.
Ljubav- Nedostaje vam nježnosti i pažnje, a u trenucima ste usamljeni. Izbjegavajte uživljavanje u tuđe situacije jer biste mogli patiti bez potrebe, a stvari ni izdaleka nisu tako dramatične.


JARAC

Posao- Naporno vam je, ali u takvim uvjetima vi najbolje funkcionirate i nađete najbolje riješite. Razmišljate o racionalnim investicijama i nalazite se u periodu nedoumica i planiranja: uložiti u nekretnine ili pojačati štednju novca. Trenutno štednja nije najbolji izbor niti je dovoljno stimulirana. Zato vi po onoj staroj hebrejskoj: 1/3 u novcu, 1/3 u nekretninama i 1/3 u zlato ili u nafti ha ha.
Ljubav- u ljubavi postaje nemirno. Valovi na kojima trebate surfati i snalaziti se od trenutka do trenutka. Zato je vama u mirnoj luci (brak ili stabilna veza) najbolje.


VODENJAK

Posao – nije vam baš draga ideja da se trebate prilagoditi drugima. Bolje vam je to prihvatiti i dati sve od sebe za tim u kojem radite. Vi ste po prirodi inovativni – zato nađite nove metode rada, poboljšajte tehnička rješenja i uz vašu originalnost na kraju će vam se trud isplatiti.
Ljubav – sada vas više zanima osoba s kojom ne uspijevate postati bliski od druge osobe koja vam je potpuno otvorila srce. Imam prigodan stih – nemoj biti srca kamenog. Vi koji ste u dugoj vezi konačno želite svoj odnos sa partnerom/icom formalno okruniti. Kome to zvone crkvena zvona?


RIBE

Posao- Nije baš savršen tjedan za komunikaciju niti za kraća putovanja. Svugdje vas prati nepredviđena gužva. Zato ono što ne možeš učiniti danas ipak odgodi za sutra. U ovome trenutku planiranje detalja nije moguće. Nemojte ubrzavati i forsirati rješenja. Plivajte niz rijeku. Uživajte u odličnim prihodima i nemojte odmah sve potrošiti.
Ljubav – vama Ribicama koje ste u braku ili u sretnoj vezi treba samo dnevna doza od nekoliko romantičnih trenutaka u zagrljaju voljene osobe i tada ste jako, jako sretni. Vas koji ste slobodni trebalo bi zaštiti od lažnih ljudi.