Ostalo

Tjedni horoskop: Ovnovi ne bi trebali ići glavom kroz zid, a Škorpioni se trebaju smatrati sretnicima

Pogledajte što vam donosi novi tjedan i nove zvjezdane minute

Anđelka Subašić
11.07.2022 09:00

Što očekuje svaki znak u nadolazećem tjednu zna naša iskusna astrologinja Anđelka Subašić .


OVAN

POSAO - Sam početak tjedna vrlo je naporan za sve vas koji niste navikli raditi ''veliko spremanje''. Dosta frustracije izazivat će vam administracija, pa se preporučuje odgoditi takve poslove za dva tjedna. Nemojte ići glavom kroz zid. Za sve koji vas se bavite sportom bit će gotovo nadljudskih napora, ali zato izvrsnih rezultata. Pobjeđuju hrabri i borbeni.
LJUBAV – sve ukazuje na nova i neobična poznanstva koja će dovesti u iskušenja vaše predodžbe o ljubavnim partnerima. Uživajte u izazovima. Ako ste u braku uživajte u podršci partnera/ice


BIK

POSAO – Smanjite malo vaša poslovna očekivanja. Štedljivije i racionalnije raspolažite s novcem pogotovo s novcem drugih ljudi. Mogući su stari poslovni problemi, poput kostura iz ormara, kako se to kaže. Zato uvijek ''počistite iza sebe''. Tako ćete okrenuti novu stranicu. Ako budete umjereni i realistični tada možete vašu kreativnost iskoristiti do maksimuma i konkretizirati vaše ideje.
LJUBAV – vi koji ste u braku više se trebate bavite s vlastitom djecom ako ih imate.
Vi koji ste slobodni sada nemojte žuriti u novu vezu. Lijepo se zabavljajte i uživajte u slobodi.


BLIZANCI

POSAO - Neki od vas morat će promijeniti ne samo posao već i profesiju. Bit će vrlo teško ne ulaziti u verbalne sukobe. Nastojte pomno isplanirati vrijeme, a u poslu što više obaveza i odgovornosti prenesite na druge jer vi niste dobro koncentrirani. Suzite posao na nešto manji broj aktivnosti.
LJUBAV - Nezadovoljstvo u privatnom životu koje već tjednima potiskujete dovesti će do velikih rezova u kojima su mogući emocionalni gubici. Izmjenjivat će se nepredvidljive situacije.


RAK

POSAO - Dio financijski sredstava zaradit ćete kao sponzorstvo ili kao Influencer. To su danas značajni prihodi i trebate iskoristiti mogućnosti. One veće financije riješit ćete pod povoljnim bankarskim uvjetima (iako je to skupi kapital danas). Trenutno spadate u one koji će moći i uštedjeti.
LJUBAV - Ipak ćete se morati pomiriti s promjenama u bliskim odnosima za koje ste mislili da su trajni i neraskidivi, posebice ako ste rođeni do 25.lipnja. Emocionalne veze pokazat će se u pravome svjetlu.


LAV

POSAO - Uvidjet ćete kako je poslovni svijet nemilosrdan. Kreativnost vam je u porast,u ali je koncentracija loša. Dosta ćete patiti radi drugih ljudi koji će imati problema a nećete im moći pomoći. Razočarat će vas šefovi i autoriteti jer neće odobriti jednu vašu ideju. Svaki dan u tjednu je iznimno dinamičan.
LJUBAV – vama koji ste u potrazi za partnerom niz novih prilika prisiljavat će vas na odluke u koje niste sigurni. Prilike će se činiti više kao neprilike. Nastojte ''prespavati'' svaku vrstu ljubavne obaveze prije nego se upustite u ljubavni ili u ljubavnički odnos.


DJEVICA

POSAO - Sve što ste uložili u sebe vrača vam se kroz konkretnu materijalnu korist. Financije su trenutno vrlo stabilne ali vam one nisu uvijek osnovna motivacija u poslu. Vama trebaju pohvale i uvažavanje. To dvoje – materijalno i moralno trebaju uvijek ići i doći zajedno. Mnoge Djevice započeti će privatni posao sada kada je najteže. Na to će ih potaknuti reorganizacija ili promijenjene okolnosti tvrtke u kojoj rade.
LJUBAV – za sada to nije vaš prioritet. Ali želja za ljubavi je prirodna za svakog čovjeka. Ok. Gledajte barem ljubavne filmove i uživajte.


VAGA

POSAO – naklonjenost zvijezda je značajna podrška. Morate je iskoristiti i pokretati stvari. Vage rođene oko 5.listopada imaju najviše sreće i razloga za optimizam. Ako nemate posao sada je idealna prilika da se zaposlite, najprije na određeno vrijeme, ali iz toga će se sigurno pružiti prilika za stalni posao u struci, kakav želite. Zato, budite aktivni. Držimo fige.
LJUBAV - Okrunit ćete ljubavnu vezu. Neki od vas će zbog partnera preseliti se u inozemstvo. Puno ćete putovati.
Oženjenim Vagama prve dekade (rođeni do 26.rujna) obiteljski život prolazi kroz promjene .


ŠKORPION

POSAO - Nemojte biti rigidni u poslovnim odnosima. Izgledno je preseljenje u poslu za koje nemate baš želju. Budite pedantniji s dokumentima, ugovorima. Polovicom tjedna autoritet će vam ponuditi novi posao i funkciju, a zatim vjerojatno neće ispuniti obećanje. Rizicima su najviše izloženi Škorpioni rođeni od 01.- 04 listopada.
LJUBAV – nema promjena ni uzbuđenja vama koji ste u braku ili stabilnoj vezi. To je dobro i smatrajte se sretnicima.
Vama koji ste slobodni trebaju uzbuđenja, treba ljubav, kao suhoj zemlji kiša. Zato idite na svaki događaj, družite se, zakažite ''date'' i ''prizovite kišu'', ljubavi naravno.


STRIJELAC

POSAO - Kada napravite jedan korak naprijed morat ćete se vratiti malo unazad. Šefovi će vam davati podršku s rezervom i često će testirati vaše strpljenje i vašu lojalnost. Savjet koji će vam zlata vrijediti glasi: budite ozbiljni, odlučni i jasni u komunikaciji. Financije su odlične pa vas izazivaju da više trošite na zadovoljstva. Ipak to strogo ograničite.
LJUBAV - Obiteljski život će biti dosta kaotičan. Budite više prisutni i odgovorni u vašem partnerskom odnosu.
Vi koji ste slobodni možete sebi priuštiti pogrešku i kada se ujutro probudite, jednostavno otiđite i zalupite vratima. Vi znate na što mislim.


JARAC

POSAO - Sasvim sigurno ćete financijska ulaganja usmjeravati u imovinu i poslove koji će vam donositi prihode. Poboljšat ćete uvjete života i rada s novom tehnikom, automobilom i vrijednim stvarima. Dominirat ćete (ponekada previše) u svim odnosima, ali istovremeno ćete prolaziti svojevrsnu krizu identiteta. Zato će vas neki kolege na poslu izbjegavati.
LJUBAV – trenutno vam je lošija komunikacija, pa ćete teško osvajati jer će vas osoba pogrešno razumjeti i malo će vas se plašiti. Opustite se i pokažite šarm koji imate. Budite poput kamilice kada se izražavate.


VODENJAK

POSAO - Sreću i naklonost zvijezda nemojte pretvoriti u pompoznost, bahatost, rastrošnost a nikako u destruktivnost. Sada trebate imati strpljenja i mudrosti u poslu. Na taj način možete polako, ali sigurno napraviti veliki iskorak u karijeri i udariti ona prave temelje za sljedećih 10-tak godina. Zato pažljivo selektirajte ponude. Najbolje je da se rukovodite intuicijom i srcem.
LJUBAV - U ljubavi je gotovo sigurna afera, posebice za Vodenjake rođene 15 i 16.veljače. Možda ćete biti dio ljubavne borbe ili ćete možda pobjeći s novom osobom od veze koja vas sputava i ograničava. Kako god bilo nemojte rušiti mostove iza sebe.


RIBE

POSAO - Zvjezdani raspored neba na vas će lijepo utjecati i dati vam pozitivnu energiju i živost u poslu. Jačajući svu kreativnost u vama jednostavno ćete sve u čemu se nađete okrenuti u nestvarno lijepe doživljaje nadahnjujući sve ljude u vašoj blizini. Očekuje se od vas da vodite sasvim drugačije vrste poslova, izvan zone udobnosti. Uključite sve vaše baterije, tj svu vašu energiju i uživajte u novom iskustvu.
LJUBAV - Važno je da u slobodno vrijeme uživate u druženjima, osvajanjima i novoj simpatiji koju ste upoznali ovih dana. Trebate više opuštenosti. Upotrijebite vaš ludi smisao za humor jer on otvara srčanu čakru i mami osmijeh na lica.