Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
ZAPROSIO JU MOSTARAC

Važno je zvati se Kaya! Nova kraljica Armade, srpska pjevačica Katarina Ostojić stat će pred oltar s našim no...

Pjevačici Kayi će brak s našim nogometašem Mateom Pavlovićem biti četvrti po redu

Petra Gajšak/ 3.7.2022. u 9:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

U Lijepoj našoj najpoznatija je kao djevojka nogometaša Matea Pavlovića, pa ne čudi kako je nakon njegovog transfera u NK Rijeku srpska pjevačica Katarina Ostojić Kaya već proglašena 'kraljicom Armade'. I samo tako Kaje su postale najčešće ime među djevojkama naših nogometaša. Saznajte tko je zapravo nova kraljica Armade.

Ona je jedna od najatraktivnijih žena srpske estrade, a on hrvatski nogometaš koji je do ove sezone igrao u Francuskoj. No sada su pjevačica Katarina Ostojić Kaya i Mateo Pavlović stan u kući iz 18. stoljeća u Amiensu zamijenili onim u Rijeci, jer ovaj osebujan mladić od sada odijeva samo dres Rijeke.

No nije to jedina promjena koja ih čeka. 32-godišnji stoper iz Mostara upisat će se i na listu novopečenih supruga među nogometašima, jer atraktivni par nakon tri godine veze planira vjenčanje ovoga ljeta.

"Nosila sam vjenčanicu i u privatnom životu, ali posljednji put je bilo na pisti", dodala je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Kayi će brak s našim nogometašem biti četvrti. S 19 godina udala se za Nikolu Dragojlovića s kojim ima kćer Nikolinu. 2009. na vječnu ljubav obvezala se košarkašu Urošu Duvnjaku, no ljubav je potrajala samo godinu dana. No Kaya nije dugo bila sama jer je upoznala DJ-a Juniora Jacka pa se tako 2014. odlučila udati treći put. Ali čini se da za nju ne vrijedi ona treća sreća jer rastali su se nakon pet godina braka. I tada se šuškalo da je upravo naš nogometaš razlog njihova razvoda.

"Pa ja mogu zamisliti život bez svakoga kako bi ti objasnila, osim bez svog djeteta i bez svojih roditelja naravno. Svako je tu dok je lijepo i dok te čini sretnom. Kad to prestane onda prosto nema svrhe da bude više tu", smatra Katarina Ostojić Kaya.

Upravo se čita

Image
INES PETRIĆ

Ona je rekorderka emisije 'Ljubav je na selu': Za ljubav se borila šest godina, a prema jednom farmeru razvila je osjećaje

Dolazak 38-godišnje brinete u Rijeku uzbudio je i tamošnje navijače pa su je već prozvali novom kraljicom Armade. Također zbog zavidne linije i naglo povećane stražnjice mnogi su zaključili da teži izgledu najpoznatije svjetske starlete Kim Kardashian.

"Radila sam dosta čučnjeva, vidiš kako sam se spustila. Malo sport, malo ljubav, malo svega. Hoćeš probati je li prava?", provocirala je Kaya.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Misterij je čini se vrlo brzo riješen, a za top formu zaslužna je kaže ljubav. No mogao bi Mateo biti ljubomoran na sve svjetske zvijezde s kojima se Kaya druži jer očarao ju je Johnny Deep.

"Odgojeno, džentlmen, šmeker pravi eto nemam što drugo da kažem, zaista. Očarana sam. Kad je on digao onako ruku, 'Jao vidi ga, kakav kralj'. Vrlo je simpatičan zaista i jako spontan i nemam što zaista drugo reći osim da će mi ta noć ostati u najljepšem mogućem sjećanju i da ću je zauvijek pamtiti", zaključila je Katarina Ostojić Kaya.

Ima u nešto imenu Kaya jer na jednu takvu - Kaju Vidmar pao je i Šime Vrsaljko. I baš prošloga tjedna fatalna Slovenka potvrdila je ono što je Exkluziv ekskluzivno objavio u veljači - ljubav je postojana, a kruna svega je rođenje djevojčice Viktorije. Jer u životima naših nogometaša - očito je važno zvati se Kaja.

Image

Exkluziv

magazin
Hrvatska - 2021
Voditelj
Ana Radišić
Gledaj na
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
ljubav ne smije patiti

Kako su Jasmin Stavros i supruga Žarka za vrijeme izolacije proslavili 44 godine braka?

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba