Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
take or fake

'Željko ili Željka?' Ines iz 'Ljubav je na selu' pozirala s Bebekom, no zaboravila je isključiti make-up filt...

Kakvi hitovi! Neven Ciganović istaknuo je ovotjedne Photoshop spektakle, a među njima posebno mjesto ima Željko Bebek, kojeg je obožavateljica Ines Petrić prilično feminizirala

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Proteklog tjedna mogli smo gledati razna Instagram izdanja naših slavnih zvijezda. Nevenu Ciganoviću nije bilo nimalo lako odlučiti se za zvijezde ovotjedne rubrike 'Take or Fake', no prelomio je i donio pravu poslasticu!

Lana Jurčević i Miss Bo

Neven Ciganović svoju ovotjednu listu otvorio je s pjevačicom Lanom Jurčević. Malo je istraživao i naišao na profil Miss Bo. Božana Abrlić je, procjenjuje Cigi, inspirirala Lanu u njezinoj Instagram objavi. "Uočili smo neobičnu sličnost između njihove dvije fotografije. Lana se, koliko možemo primijetiti, fotografirala u istom interijeru kao Božana, vrata, zavjeste, poluocvala palma… Moramo primijetiti i da je Lanina poza prilično slična Božaninoj, imaju čak i sličnu suknju! Moramo se zapitati što se to tu događa? Je li Lana u biti Božana? Ili su cimerice? U najgorem moguće Photoshop scenariju, Lana je možda instalirala svoju glavu na Božanino tijelo!", ocijenio je Ciganović i Lani poručio da je, zbog muka koje mu je zadala - ona ovotjedni FAKE!

Vanna i Nina

Nije mogao 'Take or Fake' proći ni bez Nevenovog komentara na najveći Photoshop izlet proteklog tjedna. Nina Badrić objavila je fotografiju s Vannom, a komentari ispod objave na Instagramu rekli su svoje. "U našoj rubrici već smo imali Ninu i njezine Photoshop vještine pa smo zaključili da bi ova neprepoznatljiva 20-godišnja brineta na fotografiji mogla biti Nina. E sad, da li su to zaista Nina i Vanna ili neke druge dvije osobe koje samo obrisima podsjećaju na njih, to je još jedna misterija na koju ne znamo odgovor. Upravo zbog tog problema, Nina će također biti FAKE", rekao je Ciganović svoje o Vanni i Nini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Ines Petrić i Željko Bebek

I za kraj nam je Ciganović donio pravu malu 'filter poslasticu'. Višestruka natjecateljica showa 'Ljubav je na selu', Ines Petrić, objavila je fotografiju na kojoj pozira uz Željka Bebeka. "Ines je prilikom fotografiranja svog selfieja namjerno ili slučajno zaboravila isključiti make-up filter pa smo dobili Željku umjesto Željka - rokera. Upravo zbog ovog urnebesnog filtera Ines i Željka, odnosno Željko ovog tjedna bit će TAKE", poručio je Ciganović.

RTL se ograđuje od izjava i stavova iznesenih u Take or fakeu.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image

Prvi intervju para Uglešić: Zaljubljeni su kao tinejdžeri, a kako se s time nose bivši partneri?

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba