Ostalo

ANKETA: Šest obitelji ide u daljnje natjecanje: koja bi mogla pobijediti?

Kako tjedni prolaze, sve je manje obitelji u showu Fittest Family", a jedna od njih će na kraju biti proglašena najfit" obitelji i bit će bogatija za 200 tisuća kuna vrijedno zlato.

RTL
02.06.2019 10:03

Od preostalih šest obitelji svaka ima nešto zbog čega bi mogla biti najbolja, no uz spretnost i fizičku spremu, svakako će presudna biti i mrva sreće.

Obitelj Buza dosad je sve izazove prolazila bez previše problema, uglavnom nošena mladošću i izuzetnom sportskom snagom braće blizanaca Patrika i Erika. U ključnim izazovima svoju snagu je pokazala i njihova sestra Vansessa dok je tata Goran ipak stup obitelji bez kojeg stvari ne bi funkcionirale.

Obitelj Buza

Baš poput Buza, i obitelj Švec je sportski nastrojena. Braća Matej, Danijel i Angelo se bave street workoutom dok se njihova strina Željka bavi crossfitom. Zbog činjenice da su iznimno snažni u rukama, što je ključno u velikom broju izazova, Švecovi su dosad u svim zadacima bili vrlo uspješni.

Obitelj Švec

Obitelj Hukman prije svega je poznata po svojoj zaraznoj veseloj energiji zbog čega su omiljeni na setu. Pokazali su da super funkcioniraju i pod većom dozom stresa, kao što je bilo u eliminatoru s Takačima.

Obitelj Hukman

U slovenskoj obitelji Podobnik glavna junakinja je 14-godišnja Tia, koja je unatoč svojih 39 kilograma u presudnim trenucima svojoj obitelji donijela dobre bodove. Uz nju je mama Andreja, koja se bavi ultramaratonom, Tomaž, koji također trči i vozi bicikl, te Nal, kojem je omiljena aktivnost downhill.

Obitelj Podobnik

Obitelj Jarc čine tri brata - Jakob , Jernej i Jonatan te mama Brigita. Iako je u nekoliko izazova mama Brigita bila njihova najslabija karika, a bilo je i zadataka kad nije mogla sudjelovati zbog lošeg fizičkog stanja, Jarci su uspješno prolazili kroz poligone i tako se nametnuli kao obitelj koja ne odustaje ni kad je najteže.

Treća slovenska obitelj su Križmani, koji su prolazak u daljnje natjecanj

Obitelj Jarc

e izborili pobijedivši Vrnoge u eliminatoru. Nošeni su snagom mladih Adriana i Tilena te starijih i iskusnijih Aleksandra i Suzane.

Obitelj Križman

Kome predviđate nastavak dobrih sportskih rezultata i tko bi mogao biti pobjednik showa, pokažite nam u anketi.