Ostalo

Buza, Hukman i Švec su obitelji koje se bore za zlato, a ovo su njihove slabosti i snage!

Žuti, plavi i zeleni dresovi gledateljima su već prepoznatljive boje koje nose tri najbolje obitelji showa 'Fittest Family', a danas će se doznati koja će ekipa odnijeti pobjedu!

Press
2019-06-12 20:00

U ovoj velikoj sportskoj avanturi obitelji su prolazile kroz19 zahtjevnih izazova i sedam opasnih eliminatora. Od ukupno 14 obitelji, ostale su samo tri najizdržljivije - Buza, Hukman i Švec . Pred njima su večeras još tri izazova koja trebaju proći kako bi došli do posljednjeg, ujedno i najtežeg - finalnog izazova u kojem će samo jedan tim izaći kao pobjednik!

Žuti Buze su od početka bili uvjereni u svoju snagu, no ponekad ih sreća nije pratila pa su tako triputbili u eliminatoru iz kojih su se izvukli kao jača obitelj. Sinovi Patrik i Erik bave se kickboxingom pa su vrlo jaki, izdržljivi i okretni, što su dokazali u brojnim izazovima koji su zahtijevali brzinu i agilnost.Njihova sestra Vanessa pokazala je koliko je snažna u izazovu "Utrka preko polja", kad je sama povlačilateške saonice sa sijenom i uvijek je bila najveća podrška njihovu ocu Goranu. Prisjetimo se, od svih izazova u kojima su sudjelovali,Buze su na prvome mjestu bilitriput, na drugom šest, a na trećem sedam puta.

Fittest Family Buza
Fittest Family Buza FOTO: RTL

Zeleni Hukmani , osim što ne skidaju osmijeh s lica, ostali su upamćeni i po svojoj "nabrijanosti" na svaki izazov te eksplozivnosti. TataIvica, kojije trenirao nogomet, bavio se motocrossom i u posljednje vrijeme crossfitom, pokazao se kao najsnažniji član njihove obitelji te je bio vrlo spretan u vuči automobila teškog 2200 kilograma, prebacivanju teških vreća i spretan u penjanju na kontejner. MamuBernardu svi su upamtili kao živalu i izdržljivu jer je u izazovu "Čvrsta ruka" izdržala gotovo najviše (bolja je bila samo Tia Podobnik).Sin Franjo definitivno ima brzinu i snagu, ali ima i jednu manu - previše je brbljav pa brzo gubi koncentraciju, a Ivana je također briljirala u "Utrci preko polja", kadje dokazala da u njihovoj obitelji ne postoji slaba karika. Zbog svojih kvaliteta, Hukmanisu prvo mjesto osvojili pet puta, drugo devet puta i treće tri puta.

Fittest Family Hukman
Fittest Family Hukman FOTO: RTL

Plavi Švecovi od početka su se nametnuli kao favoriti u showu jer su u timu tri snažna brata, ujedno i najpoznatija lica hrvatskog street workouta - Matej, Danijel i Angelo Švec, koji se natječu zajedno sa svojom strinom Željkom Bolfan. Njihova su prednost zasigurno njihove snažne ruke i noge te izdržljivost, za što su zaslužni njihovi svakodnevni treninzi. Kada je u izazovu trebalo pokazati brzinu, tu se najčešće iskazao Matej koji je po poligonu letio poput Supermana, ali je povukao i dvije tone teško vozilo kada je Danijel bio ozljeđen. Uz to, spretan je i na penjanju po kontejnerima, baš kao i njegova braća. Od Danijela se najviše očekivalo kada je trebalo najviše upregnuti - prenositi teške kamionske gume, prebacivati vreće i biti podrška za ostale kada su pokazali svoju slabost. Iako su starija braća često povlačila najveći dio izazova, najmlađi, ali nikako ne i najslabiji Angelo na sebe je preuzeo odgovornost kada su ostali bili bez snage. To je dokazao kada je gurao teške bale sijena, a pokazao se i vrlo brz, spretan i precizan u izazovima koji to zahtjevaju, poput nošenja kanistara vode preko uske grede. Do danas, tim Švec je prvo mjesto osvojio devet puta, drugo četiri puta, a treće triput.

Fittest Family Švec
Fittest Family Švec FOTO: RTL

S obzirom na sve navedeno, večerašnja borba bit će napeta i vrlo neizvjesna do samog kraja. Koja će obitelj na kraju pobijediti i osvojiti vrijednu nagradu i titulu 'Fittest Family', pogledajte večeras u finalnoj epizodi u 21:30 sati na RTL-u!

Kolačići

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.