Ostalo

Čudesna braća Švec velika su inspiracija svim generacijama

Matej, Danijel i Angelo Švec tri su brata koja se već godinama bave street workoutom i svojom pričom educiraju i motiviraju mnoge.

Press
04.06.2019 18:00

Braća Švec svojim nevjerojatnim akrobacijama oduzimaju dah svim slučajnim prolaznicima u parku koji ih sretnu kada treniraju. Uz to, svoje trikove pokazali su i u jednom talent showu,a svoju snagu i disciplinu iznova dokazuju u RTL-ovu showu 'Fittest Family' .

Osim što im se prolaznici dive i postavljaju razna pitanja u vezi njihova treninga, Matej Švec ističe da zajedno s Danijelom i Angelom često organizira igrupne treninge za sve zainteresirane.

Također, braća Švec se bavei edukacijskim radom te su često održavali predavanja i demonstracije vježbanja u raznim zagrebačkim školama, na Policijskoj akademiji te na mnogim sportskim događanjima.

"Našim radom motivirali smo mnoge, što nam je samo dodatnipoticajda se nastavimo baviti ovime što radimo. Najviše motiviramo jedan drugoga. Isto tako, jaka motivacija su nam ljudi koji prate naš rad i kojima smo mineki pokretač za napredak", izjavio je Matej.

O njihovom trudu i radu svi imaju samo riječi hvale, a pogotoov njihov trener u showu Norbert Žmegač Kunić , koji je jako zadovoljan što ima priliku s njima surađivati.

Kako će braća Švec večeras proći u novim izazovima, pogledajte u 23 sata na RTL-u!