Ostalo

Finalni tjedan: Koja će obitelj odnijeti 200 tisuća kuna i titulu najbolje u showu 'Fittest Family'?

Blato, suze, znoj, odricanja, ozljede i ponajprije pomicanje vlastitih granica - sve su to prošle četiri najbolje obitelji koje ulaze u polufinale, a samo će najjače otići u finale i boriti se za laskavu titulu i vrijednu nagradu.

Press
07.06.2019 11:00

Kroz show 'Fittest Family' prošlo je 14 obitelji, koje su u pet tjedana natjecanja do sada prošle 18 iznimno kompliciranih izazova, pretrčale gotovo 10 tisuća metara poligona i svladavale vuču predmeta teških i više od 2 tone!

Fittest Family

A baš svi natjecatelji pokazali su koliko je, osim fizičke spreme i snage, važna snaga duha i uma te da je presudno imati jaku volju kako bi pomaknuli vlastite granice i nastavili natjecanje onda kada su bili na rubu izdržljivosti. Svaki je član bio svjestan da se ne natječe kao pojedinac, nego kao tim, ostavili su srce na poligonu i dokazali da su obitelji zapravo najjače onda kada su najsložnije.

Fittest Family

Veliku ulogu u njihovoj sportskoj avanturi imali su i treneri, koji su ih vodili kroz show i koji su se uvijek trudili složiti pobjedničku strategiju, dati koristan savjet i riječ podrške u ključnom trenutku. U tome je najviše prednjačila Nika Fleiss , čije obitelji, nažalost, nisu uspjele doći do finalnog tjedna pa će se u polufinalu boriti obitelji iz tima V lade Šole, Norberta Žmegača Kunića te Filipa Kržišnika i Blaža Slaniča.

Treneri u 'Fittest Family'

Očekuje nas dramatična borba za plasman dalje. Sve ekipe su u ovoj fazi vrlo izjednačene, vrlo motivirane i sve njuše da bi baš oni mogli pobijediti i osvojiti glavnu nagradu. Pred nama je jedna vrlo neizvjesna borba, bit će jako napeto!", najavio je Šola koji vjeruje u dobar rezultat svojih ekipa.

Fittest Family

Gledatelji će u polufinalu imati priliku vidjeti napetu borbu između obitelji Buza, Hukman, Švec i Jarc pred kojima je još nekoliko posljednjih izazova koje moraju uspješno savladati kako bi konkurirali za osvajanje glavne nagrade.

Koje tri obitelji će izboriti prolaz u finale i koja će obitelj osvojiti glavnu nagradu - zlatnu polugu u vrijednosti od 200 tisuća kuna te uzeti titulu najfit" obitelji, ne propustite pogledati u finalnom tjednu showa'Fittest Family'u ponedjeljak i utorak od 23 sata tesrijedu u 21:30 sati na RTL-u!