Ostalo

Među Hukmanima se zahuktalo: Tata Ivica ljutit zbog izvođenja izazova, došlo je do svađe

Glavni strateg obitelji Hukman, tata Ivica, nije bio zadovoljan načinom na koji su odradili zadatak pa je vikao na tim

RTL.hr
05.06.2019 23:30

Nakon naporne 'elastične utrke', u kojoj su sudjelovali odabrani pojedinci iz svakog tima, u izazovu 'Gumeni slalom' sudjelovali su svi članovi obitelji. Natjecatelji su imali zadatak gurati gume od 80, 110 i 160 kilograma kroz slalom, a zatim ih odnijeti na drugu stranu. Naravno, svaka je obitelj prije izazova smislila strategiju za koju su mislili da će im donijeti najbolje rezultate, no teorija je jedno, a praksa drugo.

Članovi obitelji Hukman, koja je poznata po 'kratkom fitilju', tijekom izazova su tako zaboravili što su se dogovorili pa je došlo do svađe.

Tata Ivica , glavni strateg, prigovarao je kćeri Ivani da nije odradila zadatak prema dogovoru. Trener Vlado Šola ih je smirivao, rekavši im da su bili odlični i da je samo to važno, no Ivica je bio uvjeren da su mogli imati bolji rezultat da je sve išlo prema planu.

"Mi smo tako malo eksplozivni. Nagli smo. Općenito smo glasni, a kamoli tu gdje vlada panika i nervoza", objasnila je Ivana, a mama Bernarda je zaključila: "To su Hukmani."

Što čeka obitelji u trećem izazovu, ne propustite gledati sutra u showu 'Fittest Family' od 23 sata na RTL-u!