Ostalo

Posljednji treninzi prije finala: Hukmani pecali, Šveci se prisjetili prošlosti, a Buze poručili: 'Mi smo...

Večerašnjim finalem završava show 'Fittest Family' kada će gledatelji napokon saznati tko kući nosi zlatnu polugu, a evo kako su se obitelji pripremale za posljednji izazov

RTL.hr
12.06.2019 16:00

Vlado Šola i Norbert Žmegač-Kunić ponosni su što su njihove obitelji - Šolini Hukmani i Buze te Norbertovi Šveci - došli do finala, a kako bi ih pripremili za posljednje i time najteže izazove dosad, održali su imposebne, vrlo neuobičajene,treninge.

Šola je Buze tako odveo u 'escape room', gdje su Vanessa , Goran , Patrik i Erik razgibali moždane vijuge i zajedništvo unutar obitelji.

"Ovo je dobra vježba za Patrika jer je vrlo impulzivan", rekao je Šola. Nakon što su uspješno 'pobjegli iz sobe', Erik je poručio drugim finalistima: "Koliko god da ste vi dobri - mi smo još bolji!"


Za Hukmane - pecanje

Šola je temperamentne Hukmaneza finale odlučio smiriti pa ih je odveo na pecanje pastrva, gdje su morali biti tihi i mirni. No, prije toga ih je pozvao da se popnu na 'vlak za pobjedu'.

"Obitelj Hukman vjeruje da je uhvatila vlak za pobjedu. Daleko smo došli, finale je velik uspjeh", rekla je mama Bernarda , a tata Ivica je rekao da ima želju pobijediti!

Koja će obitelj biti najbolja u 'Fittest Family' i odnijeti kući nagradu vrijednu 200.00 kuna, gledatelji RTL-a mogu gledati večeras od 21:30!