Ostalo

Prekrasna gesta u 'Fittest Family': Suparnici navijali za mamu Jarc - napokon je preskočila zid!

Brigitu kroz čitav show guraju njezini sinovi, a sada su joj pomogli da se popne na zid i pomakne vlastite granice

RTL.hr
04.06.2019 12:10

U sinoćnjoj epizodi showa 'Fittest Family' natjecatelji su još jednom pokazali da ova emisija nije samo igra. Naime, kada su obitelji Buza , Podobnik i Jarc prolazili izazov 'S tornja na toranj', pred njima se ponovno našao zid visok tri metra, koji je najviše problema zadavao Brigiti Jarc. Podsjetimo, ona je 15 minuta pokušavala preći preko njega u izazovu 'Preko polja', no nije uspjela. No, sada je imala pomoć svojih sinova Jonatana , Jakoba i Janžea koji su je prebacili preko njega.

Iako su obitelji Buza i Podobnik već stigle na cilj, Jarci su bili presretni jer je Brigita pomaknula svoju granicu i prešla prepreku koje se najviše bojala

"Toooo!", vikala je mama Jarc uzdignutih ruku nakon što je prešla zid, a s druge strane su uzvicima njezin podvig slavili i Buze i Podobnici.Ta gesta je jako raznježila Jarce.

"Veoma sam zahvalna.Kada sam vidjela da i moji konkurenti navijaju za mene, bilo mi je toplo oko srca", rekla je Brigita.

Potpora suparničkih obitelji raznježila je i Jonatana koji je zaključio da je upravo to zajedništvo najljepši dio showa 'Fittest Family'.

'Fittest Family' gledajte već večeras u 23 sata na RTL-u!