Ostalo

Tia Podobnik se u suzama oprostila od 'Fittest Family': Maloj heroini puklo srce zbog ispadanja

Tia nije mogla zaustaviti suze kada je shvatila da je vreća preteška i da njena obitelj neće proći izazov

RTL.hr
07.06.2019 09:00

Obitelj Podobnik sinoć je napustila show 'Fittest Family', a za sve je bila kriva vreća koju Tia (14) nije uspjela baciti na krov kontejnera.

Iako je dala sve od sebe, sa svojih 36 kilograma nije bila dovoljno snažna da vreću tešku 20 kilogram baci na krov. Mama Andreja ju je cijelo vrijeme bodrila, a treneri Filip i Blaž joj davali savjete.

No, kako je vrijeme prolazilo, Tia je bila sve umornija, fizički i psihički, i prestala je vjerovati da će uspjeti baciti vreću na krov.

Kada je počela plakati, mama Andreja je rekla da je dosta i da njezina obitelj odustaje od izazova. Podobniki tako nisu dobili nijedan bod i morali su ići u eliminator.

Tia, koja je uživala u svakom trenutku showa, počela je plakati od tuge.


Junakinja showa

Podobniki su bili odlični u svim izazovima, a sama Tia je nekoliko puta sve iznenadila svojom izdržljivošću! U prvom je izazovu tako sama nosila kuglu tešku deset kilograma, u 'Čvrstoj ruci' je oborila rekord 'Fittest Familyja', a u 'Čeličnim nogama' pokazala da je izdržljivija i od mnogo većih i jačih od sebe.

Ipak, zbog teške vreće je njezina obitelj završila u eliminatoru, po prvi put, i izgubila od Buza u djeliću sekunde. Naime, oni su se prvi popeli na rampu i ustali, što je po pravilu kraj zadatka, dok je kod Podobnika tata Tomaž još ležao.

Ispadanje tek pred finalom Tiju je ponovno dovelo do suza.

"Sretna sam što smo došli i što smo sudjelovali u natjecanju i nadam se da ćemo ponovno sudjelovati u nečem takvom", rekla je Tia, koju će svi pamtiti kao junakinju, a voditeljica Doris Pinčić Rogoznica kao prijateljicu.

Tko će pobijediti u showu 'Fittest Family' ne propustite gledati sljedećeg tjedna u 23 sata na RTL-u!