Ostalo

Trener Norbert: Pred nama je napeta borba za finale, bit će jako uzbudljivo!

RTL-ov show 'Fittest Family' idući tjedan ulazi u veliku završnicu, kada će se doznati koja će od četiriju obitelji uzeti laskavu titulu i vrijednu novčanu nagradu.

Press
07.06.2019 16:00

Trener fitnesa Norbert Žmegač Kunić jako je ponosan što je s obitelji Švec uspio dogurati do polufinala ove velike sportske avanture, no ne podcjenjuje konkurenciju jer su sve obitelji pokazale da su zaista zaslužile biti tu gdje jesu.

"Mislim da su u završni tjedan natjecanja ušle obitelji koje su se najviše dokazale i koje su najbolje. Od početka sam mislio da bi te četiri obitelji mogle daleko dogurati i tako je ispalo, a posebno mi je drago da je i moja obitelj Švec u toj skupini", priznao je Norbert naglašavajući kako to nije bio nimalo lagan put, a pred ekipama su posljednji izazovi koji će o svemu presuditi.

Fittest Family Švec

"U polufinalu obitelji očekuju još teži izazovi, kompliciraniji nego ovi do sada te svaka obitelj mora zajedno raditi, moraju imati snage i izdržljivosti kako bi imali cijeli komplet vještina potrebnih za prolazak dalje u finale", ističe trener Žmegač Kunić te smatra dauz pravu taktiku i složnu obitelj, koja je spremna pomaknuti vlastite granice, vjeruje da njegovi Švecovi mogu ići još dalje.

"Ne propustite napetu borbu za finale, bitće jako uzbudljivo! Gledajte, nećete požaliti!", zaključuje Norbert.

treneri Fittest Family

Ne preostaje vam ništa drugo nego idući tjedan biti uz male ekrane i pratiti finalni tjedan showa 'Fittest Family' u ponedjeljak i utorak od 23 sata, a srijedu u 21:30 sati na RTL-u!