Ostalo

2019. proglašena je 'najljepšom na svijetu' zbog čega su se lomila koplja: Je li zaslužila laskavu titulu ili bolje prolaze operirane holivudske dame?

Holivudska glumica Jennifer Garner proslavila je 48. rođendan.Riječ je o ženi koja je poznata i kao bivša supruga glumca Bena Afflecka koja je zatražila razvod uoči 10. godišnjice braka navodno zbog njegovih brojnih prevara te ovisnošću o alkoholu i kocki.Par zajedno ima troje djece zbog kojih su ostali u prijateljskim odnosima te se često i danas mogu vidjeti zajedno, a upravo je Jennifer bila ta koja je bila uz njega tijekom posljednjeg alkoholnog kolapsa kada je Ben završio i na rehabilitaciji po tko zna koji put.Manje je poznato kako je to Benu bio prvi i jedini brak, dok je Jennifer bio drugi. Prvi joj je suprug bio glumac Scott Foley s kojim se upoznala 1998. godine na setu serije "Felicity". Vjenčanje je održano krajem 2000. godine u njihovom domu, no u ožujku 2003. godine par je potvrdio razvod.U travnju 2019. godine poznati časopis People proglasio je Jennifer "najljepšom ženom svijeta", a to je izazvalo lavinu komentara. Iako su se mnogi kritičari složili kako je Jennifer lijepa žena, smatrali su kako ipak nije zaslužila ovu laskavu titulu. Ipak, bilo je i onih koji su branili izbor prirodne žene, a ne one koja ljepotu može zahvaliti nekoliko većih operacija, kao što je npr. Bella Hadid koja se isto kitila ovom titulom.No tako je to kada svi znaju tko si, a poznato je kako je kritičnu javnost gotovo nemoguće zadovoljiti u potpunosti. Jennifer se nikada nije previše obazirala na kritike i tračeve, a upravo ju zbog toga još više volimo.Od kraja listopada 2018. godine glumica je bila u sretnoj vezi s poduzetnikom Johnom Millerom, no nije uspjelo.

RTL
20.04.2020 11:25
2019. proglašena je 'najljepšom na svijetu' zbog čega su se lomila koplja: Je li zaslužila laskavu titulu ili bolje prolaze operirane holivudske dame?