Play ponuda
Eiza Gonzalez i Timothée Chalamet
Foto: www.profimedia.hr
Eiza Gonzalez i Timothée Chalamet
Foto: www.profimedia.hr
Eiza Gonzalez
Foto: www.profimedia.hr
Eiza Gonzalez
Foto: Instagram
Eiza Gonzalez
Foto: Instagram
Eiza Gonzalez i Josh Duhamel
Foto: www.profimedia.hr
Timothée Chalamet
Foto: Instagram
Timothée Chalamet
Foto: Instagram
Timothée Chalamet i Lily Rose Depp
Foto: www.profimedia.hr

30-godišnja glumica potvrdila vezu s 24-godišnjakom za kojim žene luduju te pokazala dvije tetovaže na najint...

Holivudsko zvjezdano nebo ima novi par koji je potvrdio svoju ljubav na romantičnom odmoru u Meksiku.

Čine ga 30-godišnja meksička glumica Eiza Gonzalez, jedna od najzanosnijih žena na svijetu i 24-godišnji srcolomac Timothée Chalamet.

Za mladim glumcem doslovno luduje mlađa ženska populacija, a njihova veza iznenadila je mnoge iz dva razloga. Kao prvo, zbog razlike od 6 godina, a drugo, zbog činjenice da se sve dosad vjerovalo kako je Chalamet još uvijek u vezi s kćeri Johnnyja Deppa, manekenskom Lily-Rose Depp.

Ipak, romantični odmor s Eizom u popularnom ljetovalištu Cabo, njihovi poljupci, osmijesi te činjenica da joj je glumac pred paparazzima otpjevao serenadu, otkrili su pravu istinu.

Lily i on prekinuli su prije otprilike dva mjeseca, a nepoznati izvor otkrio je kako je Eiza u potpunosti zaludjela mladu holivudsku nadu kakva je i ona sama.

Meksičku ljepoticu proslavila je, među ostalim, veza s glumcem Joshom Duhamelom i to neposredno nakon njegovog iznenadnog razvoda od pjevačice Fergie s kojom ima sina Axla. Iako su slovili za jedan od najljepših parova, nakon svega 5 mjeseci par se razišao. Paru nije smetala razlika od 17 godina, već prenatrpani rasporedi, a od kraja 2019. godine glumica je bila u sretnoj vezi s kolegom Lukeom Braceyom.

Prethodno, Eiza je zavela i Liama Hemswortha, Malumu, Calvina Harrisa i Cristiana Ronalda.

Ljepotica je u Meksiku, osim novog dečka, pokazala i dvije tetovaže na vrlo intimnom mjestu, a gdje se one nalaze, pogledajte na fotografijama u našoj galeriji.

Inače, Eiza je dobre gene naslijedila od mame Glende Reynae koja je bivši model. Eiza je rano ostala bez oca koji je poginuo u motorističkoj nesreći, sa svega 12 godina, a sama je priznala kako je to uvelike obilježilo njezinu karijeru koja je započela 2007. godine u rodnom Meksiku.

Ipak, s vremenom nitko nije mogao ostati imun na njezinu ljepotu i talent pa je Eiza počela interesirati i ljude u Hollywoodu, ali i muške pripadnice Hollywooda, što se vidi iz priloženog.

RTL/ 25.6.2020. u 8:40

Najnovije

Image
ZLA SVEKRVA

FOTO Jeste li ju ikada vidjeli nasmijanu? Rüçhan pakosti Türkan, a prema izrazu lica nikad ne znamo što sprema

Najgledanije

Image
OČARAVA

FOTO Gledatelji u pozitivnom šoku zbog Željkine transformacije: 'Baš je smršavjela, svaka čast. Sjaji'

Pogledaj još galerija
Play ponuda