Nicole Eggert
Izvor: Profimedia
Nicole Eggert
Izvor: Profimedia
Nicole Eggert
Izvor: Profimedia
Nicole Eggert
Izvor: Profimedia
Nicole Eggert
Izvor: Profimedia
Nicole Eggert
Izvor: Profimedia

Bila je seks ikona 90-ih, a sada izgleda neprepoznatiljivo: Summer Quinn, jesi li to ti?

Glumicu Nicole Eggert pamtimo po ulozi u hit seriji devedesetih godina ‘Baywatch’. Baš kao i većina glumačke ekipe, s predvodnicom Pamelom Anderson, i ona se isticala vitkom linijom i izraženim oblinama. Sa svega 19 godina tada je utjelovila Summer Quinn, a glumila ju je od 1992. do 1994. godine. Nedavno je proslavila 50. rođendan, a 30 godina nakon izgleda neprepoznatljivo. Da vodi borbu s kilogramima priznala je prije nekoliko godina u intervjuu za američke medije. Nakon ‘Baywatcha’ nije imala zapaženiju ulogu, povukla se iz javnosti, prije desetak godina bankrotirala i potom pokrenula vlastiti posao, sladoledarnicu ’Scoops’ na kotačima. U poslu joj pomažu kćeri, Dilyn Elizabeth i Keegan.

U fokus javnosti dospjela je i kada je odlučila povećati grudi, no vrlo se brzo predomislila i izvadila implantante. Prije četiri godine je kolegu glumca Scotta Baia optužila za seksualno zlostavljanje. Negirao je spolne odnose kada je ona imala 14 godina, no potvrdio kako su dobrovoljno spavali kada je napunila 18. Povodom nove, 2022. godine, oglasila se na društvenim mrežama.

“Sretna sam, povrijeđena i istovremeno sam na putu ozdravljenja. Ne pitajte me kako”, stoji u citatu kojeg je objavila. I ona bi se trebala pojaviti u dokumentarnom filmu gdje glumci i glumice ‘Baywatcha’ komentiraju kultnu seriju.

RTL/ 14.1.2022. u 14:00

Najnovije

Najgledanije

Pogledaj još galerija