Play ponuda
Ivanka Trump
Foto: www.profimedia.hr, Instagram
Donald i Ivanka Trump
Foto: www.profimedia.hr
Ivanka Trump
Foto: www.profimedia.hr
Ivanka Trump
Foto: www.profimedia.hr
Ivanka Trump
Foto: www.profimedia.hr
Ivanka Trump
Foto: www.profimedia.hr
Ivanka Trump
Foto: www.profimedia.hr
Ivanka Trump
Foto: www.profimedia.hr
Ivanka Trump
Foto: Instagram
Ivanka Trump i Jared Kushner
Foto: Instagram
Ivanka Trump i Jared Kushner
Foto: Instagram
Ivanka Trump
Foto: Instagram
Ivanka Trump
Foto: Instagram

Brčići, kvartovska trenirka i drugačije lice: Ivanka Trump drastično se promijenila od mlađih dana, no operac...

Ivanka Trump danas slavi 39. rođendan.

Riječ je o pripadnici američkog visokog društva, kćeri američkog predsjednika Donalda Trumpa te poslovnoj ženi, čija je majka Trumpova prva supruga, Ivana Trump, odnosno djevojački Zelníčková s kojom je bio u braku od 1977. do 1992. godine. Par zajedno ima troje djece, jer uz Ivanku, tu su i sinovi Don i Eric.

Ipak, od njihovo troje djece, najviše pažnje privlači upravo zgodna Ivanka koja je supruga i majka troje djece.

Naime, Ivanka je od 2009. godine u sretnom braku s Jared Kushnerom. Par se počeo viđati 2005. godine kada su se upoznali preko zajedničkih prijatelja, a Jared je trgovac nekretninama koji dolazi iz poznate i bogate židovske obitelji zbog koje su 2008. godine prekinuli, jer Ivanka nije židovka. Ipak, kad je to postala, 2009. godine par je izgovorio sudbonosno "da".

Zanimljivo, brat Ivankinog supruga je Joshua Kushner, suprug poznatog modela Karlie Kloss koju obitelj Kushner, pa ni Jared, nikada nisu prihvatili, čak ni nakon vjenčanja. Karlie je upravo trudna s njihovim prvim djetetom, no navodno obitelj Kushner prema njoj nije popustila niti danas.

Joshua je više puta stao u njezinu obranu te tvrdio obitelji kako se njegova veza ne razlikuje previše od one njegovog brata s Ivankom Trump, no roditelji su mu odlučno tada poručili. "Ivanka je drugo, ona ima Trumpovu krv. Ona je pohađala prestižni fakultet te je bogata nasljednica. Karlie je iz predgrađa te nikada nije pohađala fakultet". Ipak, ljubav je pobijedila.

O Ivanki se često pisalo i zbog njezinog neobičnog i po mnogima neprimjerenog odnosa sa skandaloznim ocem koji ju je često znao pipkati po bedrima u javnosti te izjavljivati stvari koje su šokirale javnost, poput toga da bi bio sa svojom kćeri u vezi da nisu obitelj. Također, priznao je kako ju ljubi kad god stigne te kako ima najbolje tijelo, no "prva kći Amerike" očito ne vidi ništa loše u tome.

S Donaldom i dalje ima vrlo blizak odnos, a operacije kojima je postigla današnji izgled ne priznaje ni pod koju cijenu.

Ipak, stručnjaci ističu kako je dosta toga radila na sebi, no ipak moramo priznati kako se umjereno sredila te izgleda fantastično.

"Moj tata je odmalena tjerao mene i braću da radimo, nije htio da postanemo bahata i razmažena djeca. Dobila sam dio kolača, no za drugi sam se namučila i naradila", rekla je jednom prilikom Ivanka koja je 2004. godine diplomirala ekonomiju.

U teen danima bavila se manekenstvom, ali i dizajniranjem nakita. Zbog politike se kasnije odrekla dizajniranja odjeće, no po mnogima je to bio logičan izbor, jer joj je brend zbog tate i njegovih kontroverznih stavova bojkotiran na sve moguće načine.

Atraktivna plavuša danas njeguje elegantni stil, što ranije nije bilo tako, a mnogi ističu kako je ona zapravo Prva dama SAD-a, a ne Melania s kojom navodno ima jako loš odnos te je sve gluma.

RTL/ 30.10.2020. u 13:30

Najnovije

Image
HOSTESA

FOTO Danijela iz 'Gospodina Savršenog' ima novi posao na našoj obali, pratitelje časti atraktivnim fotografijama

Najgledanije

Image
BRAVO

FOTO Zdravka iz 'Života na vagi' je i dalje ustrajna u show cilju: Pogledajte kako danas izgleda

Pogledaj još galerija
Play ponuda