Roland Mary
Izvor: www.profimedia.hr
Roland Mary
Izvor: www.profimedia.hr
Roland Mary
Izvor: www.profimedia.hr
Nicole Poturalski
Izvor: Instagram
Nicole Poturalski
Izvor: Instagram
Nicole Poturalski
Izvor: Instagram
Brad Pitt
Izvor: www.profimedia.hr

Dok mu se 27-godišnja supruga zabavlja s Bradom Pittom, 68-godišnji poduzetnik pognute glave hoda po ulicama ...

Par o kojem se trenutno najviše govori definitivno su Brad Pitt i njegova nova djevojka, njemačka manekenka Nicole Poturalski.

Iako je od njega mlađa skoro 30 godina, njemu razlika izgleda nimalo ne smeta, ali ni glumac njoj nije prvi koji je toliko stariji od nje. Što je najzanimljivije, navodno su se upoznali u u jednom berlinskom restoranu koji je u vlasništvu, ni više ni manje, nego njezinog 41 godinu starijeg supruga Rolanda Maryja.

"Brad Pitt je Nicole upoznao prošle godine u restoranu Borchardt koji je u vlasništvu njezina supruga Rolanda. Glumac u taj restoran dolazi već godinama, a Rolanda već odavno poznaje. Nicole mu je dala svoj broj telefona čim su se upoznali i tu su krenule iskre među njima", rekla je Nicoleina prijateljica.

Nicole i Roland su očigledno u otvorenom braku i njemu ne smeta što je ona u vezi s Bradom iako imaju i zajedničkog sina.

"Nije zainteresiran za negativnost i ljubomoru", rekao je Rolandov prijatelj te dodao da je on već nekoliko puta bio u braku. No, ipak javno nije htio komentirati trenutnu situaciju te je sve što je izustio na tu temu bilo: "Bez komentara".

A ako vas zanima kako dotični izgleda, 68-godišnji poduzetnik snimljen je nedavno u Berlinu ispred svog restorana, a čitavo je vrijeme bio na mobitelu. Ovo je bio prvi put da je viđen u javnosti nakon što se saznalo za oskarovca i ljepoticu.

RTL/ 7.9.2020. u 11:10

Najnovije

Image
LIGA PRVAKA

Pogledajte kako je Dinamova mladost prošla protiv Salzburga: Priželjkujemo da će seniori biti bolji

Najgledanije

Image
Lijepa Ukrajinka

Nakon teškog priznanja: Mila Kunis na premijeri filma pojavila se bez slavnog supruga

Pogledaj još galerija
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču