Play ponuda
Eiza Gonzalez
Foto: www.profimedia.hr
Eiza Gonzalez
Foto: www.profimedia.hr
Eiza Gonzalez
Foto: www.profimedia.hr
Eiza Gonzalez i Dusty
Foto: www.profimedia.hr
Eiza Gonzalez i Timothée Chalamet
Foto: www.profimedia.hr
Eiza Gonzalez i Josh Duhamel
Foto: www.profimedia.hr
Eiza Gonzalez
Foto: Instagram
Eiza Gonzalez
Foto: Instagram
Eiza Gonzalez
Foto: Instagram
Eiza Gonzalez
Foto: Instagram

Hranila ga sladoledom: Glumica nanizala poznate muškarce koji joj nisu odoljeli, a čini se kako ponovno ima n...

U posljednje vrijeme, 31-ogodišnja meksička glumica Eiza Gonzalez glavna je tema svjetskih medija. Trenutno snima novi film "Ambulance" u Los Angelesu gdje će se pojaviti s glumcem Jakeom Gyllenhaalom. A kad nije na setu, glumicu često paparazzi fotkaju dok kupuje kavu, odlazi na ručak ili ide u teretanu, a njezin se zdravi način života itekako vidi na figuri koju je isklesala.

Naime, u uskim, sportskim kompletićima koje rado nosi, do izražaja dolaze svi njezini atributi - od isklesanog trbuha do odličnih nogu. Upravo nju sve češće nazivaju svjetskom "The body" (Tijelo), a uz to je krasi i lijepo lice, iako ga je poprilično doradila, što skriva kao zmija noge.

Prije nekoliko godina priča je bila sasvim drugačija. Eiza je bila krhka djevojka s nešto širim nosom, manjim ustima te puno manje izraženim jagodicama, no onda je nabacila koji kilogram te malo po malo počela dobivati zanosne obline. Posljednjih nekoliko mjeseci svakodnevno odlazi u teretanu u kojoj se vidno isklesala. Eiza tako ima nikad obliju stražnjicu, čvršće noge, ali i isklesani trbuh na kojem su se pojavile pločice.

Eiza je i zvijezda filma "Godzilla Vs. Kong" koji rastura na svjetskim kino-blagajnama, a kad se ne piše o njezinim ulogama ili tijelu, onda se jako puno piše o njezinom privatnom životu, jer zanosna Meksikanka je poprilično nestašna.

Naime, iza nje su kratke avanture s glumcem Joshom Duhamelom kojeg je tješila nakon razvoda od pjevačice Fergie, ali i Liamom Hemsworthom s kojim je kratko ljubovala nakon što mu je Miley Cyrus vratila zaručnički prsten. Osvojila je i Ronalda, Calvina Harrisa, Malumu, a onda je prošle godine u ljubavnu mrežu uplela i holivudskog miljenika Timotheeja Chalameta, no on je plesao doslovno jedno ljeto.

Nakon toga, Eiza je brzo viđena u zagrljaju modela Dustyja Lachowicza, no čini se kako je i njemu odzvonilo. Naime, Meksikanka je prošle subote viđena s prijateljima u Los Angelesu na sladoledu, no kako je veći dio vremena hranila jednog nepoznatog muškarca s kojim je provela nšto više vremena ngo s ostalima, ne moramo naglašavati kako se odmah počelo pričati kako ima i novog dečka.

Ipak, glumica je za Uskrs viđena sama kako odlazi na ručak, a i inače ne komentira privatni život, pa samo možemo pretpostavljati o prirodi njihovog odnosa dok se ne dokaže drugačije. U svakom slučaju, čini se kako Eiza uživa u činjenici da je je jedna od najpoželjnijih glumica u Hollywoodu.

RTL/ 5.4.2021. u 12:00

Najnovije

Image
ZLA SVEKRVA

FOTO Jeste li ju ikada vidjeli nasmijanu? Rüçhan pakosti Türkan, a prema izrazu lica nikad ne znamo što sprema

Najgledanije

Image
OČARAVA

FOTO Gledatelji u pozitivnom šoku zbog Željkine transformacije: 'Baš je smršavjela, svaka čast. Sjaji'

Pogledaj još galerija
Play ponuda