Justin Timberlake i Jessica Biel upoznali su se na tulumu preko zajedničke prijateljice. Iako su cijelu noć razgovarali, nisu razmijenili brojeve. A onda je Jessica otišla na jedan Justinov koncert, on ju je tražio broj i ostalo je povijest.
Chrisa Hemswortha i Elsu Pataky spojila je govorna trenerica. "Meni je stalno pričala o njemu, a njemu o meni i toliko je bila uporna da sam na kraju rekla, ok, otići ću se naći s njim", ispričala je Elsa koja se za Hemswortha udala 2010.
Khloe Kardashian je Tristana Thompsona upoznala na spoju na slijepo zahvaljujući zajedničkom prijatelju košarkašu. Khloe je ispričala da nije htjela ići na spoj, ali prijatelj je bio uporan pa je Tristana doveo na večeru.
Sofia Vergara i Joe Manganiello proslavili su treću godišnjicu braka prije nekoliko dana. A da nije bilo Vergarinog kolege iz 'Moderne obitelji', Jesseja Tylera Fergusona, koji ih je upoznao i Joeu odmah uvalio Sofijin broj - tko zna...
Cameron Diaz i Benjija Maddena spojila je Nicole Richie, žena Benjijevog brata Joela. Sedam mjeseci kasnije su se zaručili, a vjenčali su se nakon 17 dana zaruka.
Courteney Cox je Johnnyja McDaida upoznala preko Eda Sheerana. Naime, McDaid je živio sa Sheeranom koji je pomislio kako bi on i glumica bili savršen par. Zaručeni su od 2014.
Gisele Bundchen i Toma Bradyja spojio je zajednički prijatelj. "Rekao mi je da zna djevojku koja je ista ja, moja ženska verzija", ispričao je Brady. Prijatelj je bio u pravu jer je par u sretnom braku već 9 godina.
Jennifer Aniston je Brada Pitta upoznala na spoju na slijepo 1998. Dvije godine kasnije par se vjenčao, a njihov se brak neko vrijeme smatrao savršenim.Pet godina kasnije šokirali su sve objavom da se razvode, a nagađalo se da je za sve kriva Angelina
Salma Hayek i François-Henri Pinault upoznali su se na spoju na slijepo koji je bio kao iz noćne more. Glumica je mislila da ide na event, a kad je shvatila da je u pitanju spoj, bila je jako ljuta na svoje prijatelje. Na kraju je sve dobro završilo.
Emily Blunt i Johna Krasinskija spojila je glumica Anne Hathawya. Krasinski je izjavio da tada nije tražio vezu, ali kad je upoznao Emily, odmah je shvatio da je to ljubav na prvi pogled.
Taylor Swift i Calvin Harris upoznali su se preko Ellie Goulding. "Pomislila sam, oni su oboje super ljudi i bili bi baš dobar par", izjavila je Ellie jednom prilikom. Na žalost, Taylor i DJ prekinuli su nakon nešto više od godinu dana veze.
Princ Harry i Meghan upoznali su se na spoju na slijepo. Nagađa se da ih je 'spojila' Violet von Westenholz, Harryjeva prijateljica iz djetinjstva koja radi PR za Ralph Lauren.
Blake Lively i Ryan Reynolds upoznali su se na snimanju filma 'Green Lantern'. Oboje su tada bili u vezama pa se ništa nije dogodilo. Nekoliko mjeseci kasnije sreli su se na 'double dateu' na koji su stigli s drugim osobama. Nije dugo trebalo da svi shvat

Kad prijatelji uzmu stvari u svoje ruke: Ovi poznati parovi upoznali su se na spoju na slijepo

RTL/ 26.11.2018. u 11:31

Najnovije

Image
zvijezda 'Južnog vjetra'

ZAVODNIK ODUVIJEK ILI? Pronašli smo fotografije fatalnog Miloša Bikovića s početka karijere, a evo kako je izgledao

Najgledanije

Image
TINA FAIN

FOTO - WOW! Fizička transformacija Tine iz 'Superpara' je nevjerojatna! 'Odlučila sam okrenuti fokus'

Pogledaj još galerija
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču