Među brojnim Rihanninim tetovažama najzanimljivija je ova koju je tetovirala ispod ključne kosti. "Never a failure, always a lesson" slavna je pjevačica napisala unatrag kako bi ju mogla pročitati svaki put kad se pogleda u ogledalo.
Izvor: © Guliver Image/Wenn
Manekenka Cara Delevingne obožava tetovaže, ima ih 20-ak. A možda najzanimljivija je ova koju je tetovirala na lijevo stopalo. Objasnila je da obožava špek pa je tetovaža inspirirana ljubavlju prema špeku.
Izvor: © Guliver Image/Wenn/Instagram
Angelina Jolie također je velika ljubiteljica tetovaža, a jedna od mnogih glasi 'Khow Your Rights' koju je tetovirala na leđima, ispod vrata.
Izvor: © Guliver Image/Wenn
Katy Perry na ruci ima tetovirano 'Go with the flow' na sanskrtu. Istu tetovažu napravio je i njen bivši suprug Russell Brand.
Izvor: © Guliver Image/Wenn
Glumica Evan Rachel Wood je na leđa tetovirala citat iz pjesme Edgara Allana Poea 'San u snu': 'All that we see or seem is but a dream within a dream' (Sve to što vidimo, il tu jesmo, to tek je san u snu).
Izvor: © Guliver Image/Wenn
Hayden Panettiere je na leđa tetovirala 'Ne žali ni za čim' na talijanskom jeziku. Kad je shvatila da je izjava pogrešno napisana, išla je ukloniti cijelu tetovažu.
Izvor: © Guliver Image/Wenn
Glumica Mena Suvari je na leđima, ispod tetovaže lava, tetovirala riječi 'Word Sound Power'.
Izvor: © Guliver Image/Wenn
Meghan Fox je inspiraciju za ovu tetovažu pronašla u Shakespearovom 'Kralju Learu'. Na leđima joj piše: "We will all laugh at gilded butterflies".
Izvor: © Guliver Image/Wenn
David i Victoria Beckham zajedno su tetovirali 'I am my beloved’s and my beloved is mine' na hebrejskom. Međutim, Victoria ju je nakon nekoliko godina odlučila ukloniti.
Izvor: © Guliver Image/Wenn

Koje značenje se krije iza tetovaža holivudskih ljepotica?

RTL/ 5.10.2018. u 11:35

Najnovije

Image
DRUGAČIJE IZDANJE

FOTO RTL-ovci na dodjeli Večenjakove ruže: Dame zablistale, a pojavio se i dvojac iz 'Života na vagi'

Najgledanije

Image
TINA FAIN

FOTO - WOW! Fizička transformacija Tine iz 'Superpara' je nevjerojatna! 'Odlučila sam okrenuti fokus'

Pogledaj još galerija
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču