Cher
Izvor: www.profimedia.hr
Cher
Izvor: www.profimedia.hr
Cher
Izvor: www.profimedia.hr
Cher
Izvor: Instagram
Cher
Izvor: Instagram
Cher
Izvor: www.profimedia.hr
Cher
Izvor: Instagram
Cher
Izvor: Instagram

Miss botox: Cher dočekala 'najusamljenijeg slona' u Kambodži s licem koje se ne mijenja već desetljećima

Kavan, koji je dobio nadimak "najusamljeniji slon na svijetu" dočekan je u Kambodži skandiranjem budističkih monaha, a zatim je poslan na put u rezervat za životinje.

Riječ je o slonu koji je godinama bio sam u pakistanskom zoološkom vrtu, točnije od 2012. godine kada mu je uginula partnerica. Zoološki vrt zapao je u krizu, a onda je u kolovozu sud naredio njegovo zatvaranje.

Kavanova priča privukla je svjetsku pažnju, pa i onu legendarne pjevačice Cher koja je bila uključena u njegovo spašavanje te je čak stigla u Kambodžu kako bi dočekala Kavana.

Kavan će biti pušten u utočište za divlje životinje na sjeveru Kambodže, gdje oko 600 azijskih slonova živi u miru.

Cher je u Kambodžu stigla u ležernom izdanju traperica i bijele jakne, sa spuštenom kosom i tamnim naočalama, a u ruci je nosila bijelu ružu.

Također, zbog epidemioloških uvjeta je nosila masku, no u jednom ju je trenutku skinula te pokazala "zaleđeno" lice koje se zbog botoksa i ostalih tretmana ne mijenja već dugi niz godina.

No za razliku od brojnih slavnih dama, Cher baš nikada nije skrivala da voli botoks te je otkrila kako joj je želja što je moguće duže izgledati mladoliko. Glazbena diva ima 74 godine.

RTL/ 1.12.2020. u 21:30

Najnovije

Image
Dobro raspoloženi

Počeo najpoznatiji zagrebački ljetni festival: Neven Ciganović i Vesna Škare-Ožbolt zabavljali se s brojnim posjetiteljima

Najgledanije

Pogledaj još galerija