Olivia Munn
Izvor: Screenshot YouTube, Instagram
Olivia Munn
Izvor: Screenshot YouTube
Olivia Munn
Izvor: ©guliver images/Wenn
Olivia Munn
Izvor: Instagram
Olivia Munn
Izvor: Instagram
Olivia Munn
Izvor: Instagram
Olivia Munn
Izvor: Instagram
Olivia Munn
Izvor: Instagram
Olivia Munn
Izvor: Instagram
Olivia Munn
Izvor: Instagram
Olivia Munn
Izvor: Instagram

Nema što nije radila: Prirodno prelijepa glumica iskoristila krantenu da promijeni lice bez medijske pompe

Olivia Munn američka je glumica koja po mnogima slovi za jednu od najljepših u Hollywoodu.

40-ogodišnjakinja je dosad ostvarila niz zapaženijih uloga, a često je bila na listama najzanosnijih i najbolje odjevenih holivudskih dama zbog čega je često bila u medijima.

S druge strane, nikada nije radila skandale i slično pa nije bila na žutim stranicama na koje bi sada mogla dospjeti zbog činjenice da više ne sliči na sebe. To smo otkrili kratkim pregledom njezinog službenog Instagram profila na kojem je potpuno jasno kako je glumica svašta radila na licu.

Olivia je polu Kineskinja, polu Nijemica, čemu može zahvaliti egzotični izgled koji je odjednom nestao. Ono što se prvo da primijetiti na njezinom licu su njezino drastično drugačije oči koje su manje "raširene" te obrve koje sada stoje puno više na njezinom licu nego ranije.

I kutevi njezinih očiju sada su znatno podignutiji nego ranije, a šuška se i kako je glumica dorađivala obraze, odnosno stavljala implantate u njih, jer su joj danas puno izraženiji. Jagodične kosti nikada nisu bile toliko izražene na njezinom licu kao danas, što je prvi znak kirurške promjene.

Olivia je, čini se, dirala i nos, odnosno podizala most nosa, a tu su i botoks te fileri za usne koji su je dodatno trasnformirali u potpuno drugu osobu.

Beauty blogeri smatraju kako je na cjelokupnu promjenu izgleda lica potrošila najmanje 65 tisuća dolara, a kako više nije toliko u medijima te Hollywood nema toliko zabava, Olivia se promijenila i osvježila u potpunoj tišini.

Ipak, tvrdi kako nije ništa radila na sebi te kako su takvi komentari proklestvo holivudske industrije kada su u pitanju žene. "Kad izgledaš loše, trebaš se popraviti. Kad izgledaš dobro, radila si nešto na sebi", komentirala je glumica koja očito misli kako je javnost slijepa.

A da joj nikakve operacije nisu bile potrebne, uvjerite se sami.

RTL/ 30.3.2021. u 10:45

Najnovije

Image
BEZ RIJEČI

FOTO Još jedna kombinacija za pamćenje! Nikolina Pišek u dizajnerskoj haljini vodila 'Masked Singer'

Najgledanije

Image
TINA FAIN

FOTO - WOW! Fizička transformacija Tine iz 'Superpara' je nevjerojatna! 'Odlučila sam okrenuti fokus'

Pogledaj još galerija
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču