Play ponuda
Kristen Stewart
Foto: www.profimedia.hr
Kristen Stewart
Foto: www.profimedia.hr
Kristen Stewart
Foto: www.profimedia.hr
Robert Pattinson i Kristen
Foto: www.profimedia.hr
Kristen Stewart
Foto: www.profimedia.hr
Kristen Stewart
Foto: www.profimedia.hr
Kristen Stewart
Foto: www.profimedia.hr

Od idola do buntovnice koja mrzi slavu: Glumica viđena s djevojkom i kosom kojoj je hitno potrebno pranje

Holivudska glumica Kristen Stewart nekada je bila idol tinejdžera diljem svijeta.

30-godišnja glumica iz Los Angelesa to je postigla u ulozi plašljive Belle Swan u franšizi "Sumrak" koja je osvojila svijet neobičnom ljubavnom pričom između obične djevojke i vampira.

U to vrijeme, Kristen je bila sramežljiva glumica u usponu, duge smeđe kose i neobičnog lica koja se isticala činjenicom da se nikada nije ponašala poput dive.

Dapače, čuvala je intimu kao zmija noge, nije "iskakala iz paštete", a kada bi ju paparazzi negdje uhvatili, bila je odjevena poput obične djevojke, a ne holivudske zvijezde.

U to vrijeme, bila je u vezi s kolegom Robertom Pattinsonom te se radilo o "it" paru onoga doba, a onda se odjednom sve promijenilo. Kristen je uhvaćena u javnoj prevari s oženjenim i starijim redateljem Rupertom Sandersom, za koju mnogi i danas misle da je izmišljena zbog promocije filma na kojem su tada radili, veza s miljenikom Robertom je pukla, a glumica se odjednom počela viđati samo sa ženama.

Često ih je mijenjala, a svakako najpoznatija veza joj je ona s manekenkom Stellom Maxwell s kojom je imama prilično turbulentan odnos. Kako je nedavno sama otkrila, prije nego je sve javno priznala, osjećala se kao u kavezu, a Kristen čini se sada napokon uživa u životu po svojim pravilima.

Glumica je već duže vrijeme u sretnoj vezi s Dylan Meyer s kojom je nedavno viđena nakon dužeg izbivanja u javnosti u šopingu hrane u Los Angelesu, no svu pažnju prikupila je njezina kosa za koju su mnogi zaključili kako joj je hitno potrebno pranje.

U poderanim trapericama, Conversicama i običnom bijelom T-shirtu, brzo je prošla pored paparazza te nas još jednom podsjetila na to koliko se promijenila od svojih holivudskih početaka.

RTL/ 21.10.2020. u 9:00

Najnovije

Image
AJOJ

FOTO Ismete, gdje gledaš kada šišaš suprugu? Azelma i njezina nova frizura je sve samo ne postojana

Najgledanije

Image
UŽIVA PUNIM PLUĆIMA

FOTO Hedviga iz 'Braka na prvu' u Japanu nakon nedavne ozljede: Pozirala je na posebnim lokacijama

Pogledaj još galerija
Play ponuda