Portugalski nogometaš drži 10. mjesto na listi. Fotografijom na kojoj pozira sa svojom zaručnicom Georginom zaradio  je 11, 378,372 lajkova te preko 80 tisuća komentara.
Izvor: Instagram
Kylie Jenner, osim što je na listi najbogatijih, je i na lisit najlajkanijih ljudi. Fotka sa kći Stormi u lateks haljini dobila je 11, 400, 392 lajka, a to je njezina najmanje lajkana fotka s ovog popisa.
Izvor: Instagram
Odmah na 8. mjestu smjestila se još jedna Kylieina fotografija. Na njoj je ponovno Stormi, a ovaj put poziraju u kostima leptirića. Fotografije ja dobila 11, 872, 893 lajkova i više od 70 tisuća komentara.
Izvor: Instagram
Kylie i Stormi osvojile su i 7. mjesto na listi. Zajedno su i ovaj put pridobile nevjerojatan broj reakcija. Fotka broji više od 12 milijuna lajkova.
Izvor: Instagram
Cristiano Ronaldo našao je svoje mjesto i kao 6. rangirana fotografija po lajkovima. Njegova najava da je prešao u Juventus lajkana je više od 12 milijuna puta.
Izvor: Instagram
Preminuli reper XXXTentacion drži 5. mjesto s više od 13 milijuna lajkova. Nedugo nakon ove fotografije reper je stradao u pucnjavi, a imao je samo 20 godina.
Izvor: Instagram
Ariana Grande objavom svog bivšeg, preminulog dečka repera Maca Millera dobila je nevjerojatan broj lajkova. Crno-bijela fotografija, međutim, izazvala je i brojne negativne reakcije pa je Ari uskoro zabranila komentiranje.
Izvor: Instagram
Treće mjesto pripalo je, ponovno, Kylie Jenner. Fotografije s malom Stormi u kombinezonu dobila je više od 13 milijuna lajkova.
Izvor: Instagram
Justin Bieber i Hailey Baldwin drže visoko drugo mjesto. Justin je uz fotografiju napisao emotivan opis posvećen svojoj odabranici i tako zaradio 12, 368, 284 lajka.
Izvor: Instagram
Definitivnu pobjedu odnijela je fotografija Kylie Jenner kojom je otkrila ime svoje malene kćeri. Stormi Webster predstavila je fotkom na kojoj joj, tada nekoliko dana stara, Stormi drži pala. Fotka ima više od 18 milijuna lajkova.
Izvor: Instagram

Ove fotke zapalile su Instagram 2018. i zaradile milijune lajkova. Možete li pogoditi koja ih zvijezda najviš...

Ova je godina bila godina skandala i baby blooma, a sve se to jasno očitalo i na praćenosti na društvenim mrežama. Fotografije zvijezda na Instagramu pokupile su milijune lajkova, ali jedna se osoba istaknula. Možete li pogoditi tko je vlasnik čak 5 najlajkanijih fotografija ove godine?

RTL/ 31.12.2018. u 11:47

Najnovije

Image
zvijezda 'Južnog vjetra'

ZAVODNIK ODUVIJEK ILI? Pronašli smo fotografije fatalnog Miloša Bikovića s početka karijere, a evo kako je izgledao

Najgledanije

Image
TINA FAIN

FOTO - WOW! Fizička transformacija Tine iz 'Superpara' je nevjerojatna! 'Odlučila sam okrenuti fokus'

Pogledaj još galerija
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču