Shiloh Jolie-Pitt
Izvor: www.profimedia.hr
Shiloh Jolie-Pitt
Izvor: www.profimedia.hr
Shiloh Jolie-Pitt
Izvor: www.profimedia.hr
Shiloh Jolie-Pitt
Izvor: www.profimedia.hr
Shiloh Jolie-Pitt
Izvor: www.profimedia.hr
Shiloh Jolie-Pitt
Izvor: www.profimedia.hr
Shiloh Jolie-Pitt
Izvor: www.profimedia.hr
Shiloh Nouvel Jolie-Pitt - 4.1 milijuna dolara
Izvor: People
Shiloh Jolie-Pitt
Izvor: www.profimedia.hr

Rođena je kao djevojčica, no oduvijek želi biti dječak: Pogledajte transformaciju Shiloh Jolie-Pitt

45-godišnja glumica Angelina Jolie majka je šestero djece. Ljepotica je posvojila troje djece, a zatim rodila troje za vrijeme braka s kolegom Bradom Pittom koji je zbog nje ostavio prvu suprugu Jennifer Aniston.

Najstarijeg sina Maddoxa kojemu je danas 19 godina Angelina je posvojila u Kambodži kada je snimala popularni film o junakinji Lari Croft. Maddox je tada imao sedam mjeseci. Tri godine kasnije, 2005. godine, Angelina je posvojila i šestomjesečnu kćer Zaharu iz Etiopije, a tada je s njom po nju otišao Brad Pitt s kojim je iste godine započela vezu. Već sljedeće godine Brad je posvojio Maddoxa i Zaharu koji su dobili prezime Jolie-Pitt. Iste godine u Namibiji je rođeno njihovo prvo biološko dijete, Shiloh Nouvel, a bračni par prodao je ekskluzivne fotografije časopisima People i Hello! za nešto više od 7 dolara koji su zatim donirani UNICEF-u. U ožujku 2007. godine obitelji se pridružio još jedan član, trogodišnji Pax Thien iz sirotišta u Vijetnamu. 2008. godine tijekom filmskog festivala u Cannesu Jolie je potvrdila kako čeka blizance. Dva mjeseca nakon toga rođeni su Knox Leon i Vivienne Marcheline, a paparazzi su dežurali puna dva tjedna ispred bolnice u Nici kako bi dobili prve fotografije mame i mališana. Prve fotke bračni par je prodao istim časopisima za vrtoglavih 14 milijuna dolara, a sav novac uplaćen je njihovoj humanitarnoj zakladi. Bio je to najveći iznos ikad uplaćen za fotke celebrity beba, no ipak su to bili Angelina i Brad.

Od razvoda od Brada nakon samo dvije godine braka 2016. godine, Angelinu se može vidjeti isključivo u društvu djece, a nakon pet godina mučne sudske bitke, sud je prošlog utorka omogućio Bradu zajedničko skrbništvo nad djecom, čemu se glumica jako protivila iz svojih razloga. Navodno je Brad samo htio više zajedničkog vremena s njima, a sudac smatra kako je Angelinino svjedočenje bilo neutemeljeno. "Laknulo mu je", kratko je komentirao Bradov prijatelj presudu.

Od sve djece, medijima je svakako najzanimljivija Shiloh koja danas, 27. svibnja, slavi 15. rođendan. Već se godinama šuška kako Shiloh želi biti dječak, a od prošle godine se navodno zove John. Brad je o odgoju Shiloh, odnosno Johna, prvi put progovorio 2008. godine kod Oprah Winfrey te je tada otkrio kak ju zovu muškim imenima, dok se Angelina o svemu očitovala dvije godine kasnije te rekla kako je sve počelo kada je John imao tri godine. "Ona želi biti dečko, pa smo joj odrezali svu kosu. Ona voli nositi mušku odjeću i misli da je jedna od braće", rekla je tada mama koja u potpunosti podržava takvu odluku od samog početka.

Kako prenose strani mediji, navodno će Shiloh/John promijeniti i spol, a mnogi ovo dijete već slave kao LGBTQ ikonu. Sretan rođendan!

RTL/ 27.5.2021. u 13:00

Najnovije

Image
LIGA PRVAKA

Pogledajte kako je Dinamova mladost prošla protiv Salzburga: Priželjkujemo da će seniori biti bolji

Najgledanije

Image
Lijepa Ukrajinka

Nakon teškog priznanja: Mila Kunis na premijeri filma pojavila se bez slavnog supruga

Pogledaj još galerija
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču