Scarlett Johansson
Izvor: www.profimedia.hr
Scarlett Johansson
Izvor: www.profimedia.hr
Scarlett Johansson
Izvor: www.profimedia.hr
Scarlett Johansson
Izvor: www.profimedia.hr
Scarlett Johansson i Colin Jost
Izvor: www.profimedia.hr
Scarlett Johansson - 160 cm
Izvor: www.profimedia.hr
Scarlett Johansson i Romain Dauriac
Izvor: www.profimedia.hr

Scarlett Johansson zamišljeno je odmarala na plaži pa počela bježati kad je vidjela mrske joj paparazze

Iako je na crvenim tepisima baš uvijek glamurozna, holivudska glumica Scarlett Johansson u slobodno je vrijeme obična djevojka.

Zanosna plavuša koja se može pohvaliti i ljepotom i talentom za slobodno vrijeme bira jednostavne odjevne komade u kojima se osjeća slobodno, a u jednoj takvoj ljetnoj haljini uhvaćena je nedavno u šetnji plažom.

35-godišnjakinju paparazzi su ulovili u Hamptonsu u šetnji kućnog ljubimca, a u jednom trenutku zanosna plavuša sjela je na plažu te se nakratko zamislila. Kad je ugledala fotografe nije izgledala previše sretno te je počela i bježati, no s obzirom na to da se radi o zvijezdi A-liste, takve njezine fotografije prava su rijetkost.

Naime, Scarlett je od svojih početaka poznata po tome da skriva intimu kao zmija noge te ne voli medijsku pažnju, no neke se stvari ipak znaju.

Tako je glumica već godinama na glasu kao velika zavodnica, a iza sebe ima dva propala i prilično kratka braka. Prvi suprug bio joj je slavni glumac Ryan Reynolds, no brak je potrajao od 2008. do 2011. godine.

Brak između dvoje glumaca veliki je izazov jer je jedan uvijek uspješniji. Zato je potreban partner koji ne samo da je siguran u vašu ljubav nego i u svoju karijeru. On se mora baviti nečim sasvim drugim da bi brak uspio", rekla je tada glumica i očito bila u pravu.

2012. godine upoznala je francuskog novinara Romaina Dauriaca, s kojim ima kćer Rose Dorothy, no i njihov se brak raspao nakon otprilike dvije godine. Glumica je nakon drugog razvoda šokirala izjavom da monogamija po njoj nije prirodna.

Trenutno je zaručena za Colina Josta kojemu Hollywood nije stran, jer radi na popularnom showu "Saturday Night Live", no javnost je ostala zakinuta za sve detalje njihove veze. Unatoč tome, Scarlett ističe kako nikada nije bila sretnija. Osim kad vidi objektive, tada se njezino lice naglo smrkne.

RTL/ 24.8.2020. u 10:00

Najnovije

Image
zvijezda 'Južnog vjetra'

ZAVODNIK ODUVIJEK ILI? Pronašli smo fotografije fatalnog Miloša Bikovića s početka karijere, a evo kako je izgledao

Najgledanije

Image
TINA FAIN

FOTO - WOW! Fizička transformacija Tine iz 'Superpara' je nevjerojatna! 'Odlučila sam okrenuti fokus'

Pogledaj još galerija
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču