Wentworth Miller
Izvor: www.profimedia.hr
Wentworth Miller
Izvor: www.profimedia.hr
Wentworth Miller
Izvor: www.profimedia.hr
Wentworth Miller
Izvor: www.profimedia.hr
Wentworth Miller
Izvor: www.profimedia.hr
Wentworth Miller
Izvor: www.profimedia.hr
Wentworth Miller
Izvor: www.profimedia.hr

Šokantni trenutak: Žene su mu padale pod noge, a onda je na spektakularan način otkrio da je gay

Nema tko nije pogledao barem jednu epizodu jedne od najnapetijih serija svih vremena.

"Zakon braće" svima je privukao pažnju kada je prva sezona izašla davne 2005. godine, a onaj tko je već nije gledao zbog zanimljive radnje ili izrazite napetosti u svakoj sekundi, onda ju je definitivno gledao zbog glavnog glumca Wentwortha Millera. Ovaj je ljepotan osvojio srca žena diljem svijeta, a njegov prodoran pogled nikoga nije ostavio ravnodušnim. No, onda je jednoga dana izjavio nešto što je šokiralo sve. Te je 2013. odbio poziv na Filmski festival u St. Petersburgu zato što nije odobravao stav ruske vlade prema homoseksualcima.

"Kao homoseksualac, moram odbiti ovaj poziv", napisao im je u pismu tada i time otkrio nešto što je godinama držao za sebe. Nitko nije očekivao ovakav obrat situacije, a kamoli da će na takav način otkriti ovako veliku stvar. A onda je napravio još jedan korak koji je iznenadio ljubitelje "Zakona braće". Naime, početkom 2020., predsjednik kompanije Fox Entertainment izjavio je kako postoji mogućnost snimanja nove sezone, ali ako se to obistini, izgleda da se u njoj neće pojaviti i Miller. Na Instagramu je objavio "Službeno se odmičem od Zakona braće". Razlog? Ne želi više glumiti heteroseksualce. Dodao je da shvaća razočarenje obožavatelja i da mu je žao. Na tu su objavu reagirali i njegovi kolege sa seta serije te su bili puni riječi podrške.

"Brate, bilo je zabavno. Kakva je to luda vožnja bila. Podržavam te i shvaćam tvoje razloge. Drago mi je da si tako odlučio, i zbog svog zdravlja i zbog istine“, napisao je Dominic Purcell, a javila se i Sarah Wayne Callies koja ga je javno podržala i izjavila da je glumačka postava serije prijateljski nastrojena prema LGBTQ populaciji.

Slavni Britanac danas ima 49 godina, a javno je komentirao i svoju borbu s depresijom još otkad je bio dječak. Naime, trolovi su se neko vrijeme rugali njegovim kilogramima koje je natukao u razdoblju oko 2010. godine, a glumac im je odgovorio kako su kilogrami bili posljedica suicidalnih misli zbog kojih je utjehu tražio u hrani. Miller blisko surađuje i brojnim udrugama koje pomažu ljudima sa sličnim mislima.

Navodno još od 2007. ljubi kanadskog glumca Thomasa Lukea Mcfarlanea.

RTL/ 7.8.2021. u 18:00

Najnovije

Image
Andie Macdowell

Legendarna glumica modele na reviji bacila u drugi plan: Ponosno istaknula sijede i zavidnu figuru

Najgledanije

Image
Složna obitelj

Brenu podržala cijela obitelj: Pozornost 'ukrala' njena slavna snaha iz Hrvatske

Pogledaj još galerija
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču