Cara Delevingne i Rihanna upoznale su se pet godina prije nego što su zajedno glumile u 'Valerianu'."Nije bitno jesmo li na različitim stranama svijeta jer kad god trebam njezin savjet, znam da ju mogu nazvati i ona će me saslušati", rekla je Cara.
Izvor: www.profimedia.hr
Leo DiCaprio i Tobey Maguire upoznali su se još 90-tih na jednoj audiciji i odmah su 'kliknuli'. Prvi zajednički film (i zasad jedini) snimili su 2013. godine (The Great Gatsby).
Izvor: www.profimedia.hr
Sophie Turner i Maisie Williams sprijateljile su se već prvog dana snimanja serije 'Igra prijestolja' i otad su nerazdvojne.
Izvor: www.profimedia.hr
Jennifer Aniston i Jason Bateman zajedno su glumili u čak pet filmova. Kada je Bateman dobio zvijezdu na Šetalištu slavnih, upravo je Aniston bila ta koja je održala govor nazvavši ga svojim 'partnerom u zločinu'.
Izvor: www.profimedia.hr
Salma Hayek i Penelope Cruz prijateljice su više od 20 godina. Zajedno su glumile u filmu 'Odmetnice', a Penelope je Salmi smjestila spačku u jednoj epizodi emisije 'Punk'd'.
Izvor: www.profimedia.hr
Kristen Stewart i Dakota Fanning upoznale su se na snimanju 'Sumrak' sage, a nakon toga su još snimile i film 'The Runaways'. Dakota je jednom izjavila da s Kristen ima poseban odnos i da jako cijeni njeno prijateljstvo.
Izvor: www.profimedia.hr
Cameron Diaz i Drew Barrymore upoznale su se još kao tinejdžerice, a nakon što su snimile 'Charliejeve anđele', postale su nerazdvojne. Diaz se povukla iz svijeta glume, ali s vremena na vrijeme pojavi se na Instagramu svoje prijateljice.
Izvor: www.profimedia.hr
Busy Phillips i Michelle Williams nerazdvojne su otkako su se upoznale na setu 'Dawson's Creeka'. Redovito zajedno odlaze na premijere, a Michelle je jednom rekla da joj je Busy ljubav života.
Izvor: www.profimedia.hr
Iako su zajedno radile samo jednom, Naomi Watts i Nicole Kidman prijateljice su gotovo 30 godina. "Jako sam ponosna na naše prijateljstvo", rekla je jednom Kidman.
Izvor: www.profimedia.hr
Jennifer Aniston i Courteney Cox nisu bile prijateljice samo u 'Prijateljima'. Druže se i dan danas, nakon 20 godina. Aniston je kuma Courteneynoj kćeri, a Cox je njoj bila kuma na vjenčanju s Justinom Therouxom.
Izvor: www.profimedia.hr
Prijateljstvo Kate Winslet i Leonarda DiCaprija ne treba posebno predstavljati. Upoznali su se na snimanju Titanica, a ostalo je povijest.
Izvor: www.profimedia.hr

Spojio ih posao: Za ove slavne osobe sigurno niste znali da su najbolji prijatelji

Ovi celebritiji su dokaz da na poslu stvarno možete steći prijatelja za cijeli život. Njihovo se prijateljstvo rodilo na setu, a traje i dan danas.

RTL/ 28.12.2018. u 15:00

Najnovije

Image
BEZ RIJEČI

FOTO Još jedna kombinacija za pamćenje! Nikolina Pišek u dizajnerskoj haljini vodila 'Masked Singer'

Najgledanije

Image
TINA FAIN

FOTO - WOW! Fizička transformacija Tine iz 'Superpara' je nevjerojatna! 'Odlučila sam okrenuti fokus'

Pogledaj još galerija
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču