Melania Trump
Izvor: www.profimedia.hr
Melania Trump
Izvor: www.profimedia.hr
Melania Trump
Izvor: www.profimedia.hr
Melania Trump
Izvor: www.profimedia.hr
Melania Trump
Izvor: www.profimedia.hr
Melania Trump
Izvor: www.profimedia.hr
Melania Trump
Izvor: www.profimedia.hr
Melania Trump
Izvor: www.profimedia.hr
Melania Trump
Izvor: www.profimedia.hr

Vruće krpice Melanije Trump iz prošlosti zaludjele su i Donalda, toliko da je u večeri upoznavanja zaboravio ...

Prva dama SAD-a ponovno je na svim svjetskim naslovnicama.

Razlog? Činjenica da je ponovno svim silama odbijala primiti za ruku svog supruga, predsjednika Donalda Trumpa, prilikom nedavnog izlaska iz aviona u Washingtonu.

Drugi pak tvrde kako je elegantna Slovenka samo pazila da joj prorez na haljini ne otkrije previše. Kako god bilo, bilo je to još jedno besprijekorno izdanje 50-godišnje Melanije koja je nekad bila vrlo tražena manekenka.

Rođena u Sloveniji 26. travnja 1970. godine, Melania se u New York preselila 1996. godine. Samo dvije godine kasnije upoznala je Trumpa na jednoj zabavi s kojim se vjenčala 2005. godine.

Upoznali smo se na modnom partyju koji je organizirao blizak prijatelj tijekom Tjedna mode u New Yorku. "Zapravo sam trebao upoznati neku drugu djevojku, točnije supermodel. Ali kada sam vidio Melaniju, rekao sam, zaboravi nju, tko je ova djevojka lijevo?", u svom je stilu jednom prilikom otkrio Trump.

Te večeri odlučio je da mora nabaviti njezin broj telefona, no nije ga dobio. Tek tri mjeseca nakon toga Melania je odlučila otići na spoj s njim, no nakon nekoliko mjeseci veze slovenska ljepotica ga je ostavila. Ipak, uspio ju je ponovno osvojiti.

O njihovom se braku i odnosu kroz godine pisalo doista svašta, no mnogi ističu kako unatoč brojnim skandalima i prevarama koje joj je suprug priuštio, njezin glas u Bijeloj kući se itekako čuje te kako Donald rijetko koju odluku donosi bez savjetovanja s njom.

"Mirna je i staložena, prava dama i kao takva je potrebna nekome ishitrenom poput Trumpa", često se moglo čuti.

U početu mnogi nisu imali lijepo mišljenjem o Melaniji, a dizajneri ju nisu htjeli odijevati zbog kontroverznih stavova njezinog supruga. Unatoč tome, Melania je ostala dama, a sve se to do danas itekako promijenilo, kao i njezin modni izričaj.

Kao nekadašnja manekenka, Melania je obožavala pripijene haljinice s dekolteom, ali i bundeod pravog krzna koje je nosila u raznim prilikama, kao i ostale modne dodatke od nesretnih životinja. Također, Melania je iz garderobe izbacila traperice i topiće koji su više otkrivali nego skrivali, a danas ju mnogi opravdano smatraju jednom od najbolje odjevenih Prvih dama.

Ono što se nije promijenilo kod Melanije već dugi niz godina svakako je njezin izraz lica za koji se javnost često šali da izgleda kao da bivša manekenka uvijek izgleda sumnjičavo te škilji, no voljeli ju ili ne, jedno morate priznati - Melania s godinama izgleda sve bolje.

RTL/ 18.8.2020. u 15:30

Najnovije

Image
SVI JE ŽELE

Građani navalili na banke zbog posebne kovanice: Neki su došli čak iz inozemstva, a neki su stajali od 5 ujutro

Najgledanije

Image
Vremeplov

Ma tko bi rekao? Saznali smo kako Momčilo izgleda kada u fotografiju Grubnić ne umiješa prste

Pogledaj još galerija
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču