Gospodin Savršeni

Gospodin Savršeni: Alenka Šoštarić je profesorica flaute koja želi biti zavedena, a Ena Rahić želi...

Ena i Alenka žele osvojiti srce 'Gospodina Savršenog', evo kako!

RTL TV
28.08.2019 19:00

Muškarac koji želi osvojiti Enu (25) mora bez kalkuliranja predati svoje srce na pladnju jer ona priznaje da nije djevojka koju se može kupiti skupim darovima, a osim nje, otkrivamo još jednu kandidatkinju druge sezone. Krhka plavuša Alenka (34) rođena je i odrasla u Lepoglavi, ali ju je upravo očaranostzanimljivim instrumentom, koji i danas upotpunjuje i nadahnjuje brojna djela glazbene umjetnosti, odvela u Zagreb, gdje je na Muzičkoj akademiji završila flautu i sada predaje flautu u osnovnoj i srednjoj školi. One su nove kandidatkinje showa 'Gospodin Savršeni', a više o njima doznajte u nastavku!


Ena Rahić

Studentica prirodoslovno-matematičkih znanosti koja dolazi iz Vareša u Bosni i Hercegovini traži karakternog muškarca koji je iskren i koji će je poštovati, a najviše je zanima postoji li još ijedan kavalir na kugli zemaljskoj te je li to upravo Gospodin Savršeni. Ena s obitelji živi u Mostaru, a oni će za nju reći kako je znatiželjna, zabavna, optimistična i vrlo emotivna osoba koja je uvijek spremna pomoći ljudima te se brzo veže.

U show se prijavila zato što želi doživjeti neko novo iskustvo, a potajno se nada kako će tijekom emisije imati spoj o kakvom već dugo mašta - savršeni spoj sa savršenim muškarcem uz romantičnu večeru na plaži koja, naravno, podrazumijeva i zalazak sunca.

Ena Rahić


Alenka Šoštarić

Njezina je najveća ljubav glazba, a flauta instrument kojim će najbolje pokazati svoju osobnost.Kad je o ljubavi riječ, vrlo je emotivna osoba zaljubljive naravi, a show 'Gospodin Savršeni' vidi kao odličnu priliku da upozna nekog novog i zanimljivog. Za sebe kaže da je društvena, zabavna, iskrena i samostalna, a ne podnosi laž i nepravdu.

Muškarac je na prvu može osvojiti dobrim smislom za humor, a lijenost te različiti pogledi na život definitivno će je odbiti kod suprotnog spola. Alenka se ne smatra velikom zavodnicom jer voli da se muškarac trudi zavesti nju, a ako je onaj pravi, tada mu je spremna pružiti bezuvjetnu ljubav i povjerenje.

Alenka Šoštarić

Svoj omiljeni televizijski show Gospodin Savršeni" pratite već ove jeseni!