Gospodin Savršeni

Gospodin Savršeni: Gabrijela Divković je djevojka koja uvijek ide za onim što želi

Odrastajući uz roditelje učitelje, studentica Gabrijela (21) uživala je čitajući najljepša književna djela, što je utjecalo na njezin odabir zanimanja, kao i na maštanja o svom idealnom partneru.

RTL.hr
19.08.2019 09:02

Gabrijela dolazi iz Novske, studira hrvatski jezik i književnost na Filozofskom fakultetu u Osijeku, a njezin idealni dečko treba biti visok i velik" kako bi je mogao zaštititi i, naravno, mora voljeti čitati. Slobodno vrijeme najradije provodi u šetnji sa svojim psom biglom po imenu Arija, a za sebe kaže da je iskrena, hrabra i komunikativna osoba te ponekad vrlo eksplozivna i izravna jer uvijek ide za onim što želi i kaže ono što joj je na umu. Muškarac je na prvu može osvojiti izgledom i karakterom, a ako je i inteligentan, reći će da je to pun pogodak.

U show 'Gospodin Savršeni' prijavila se da bi vidjela kako funkcionira s preostalim djevojkama u kući te kako izgleda kada se 19 djevojaka bori za naklonost jednog muškarca, a i potajno se nada da će doživjeti za nju idealan spoj - piknik u prirodi sa svijećama.

Gabrijela Divković

Svoj omiljeni televizijski show Gospodin Savršeni" pratite već ove jeseni!