Gospodin Savršeni

Gospodin Savršeni: Sara Janković atraktivna je crnka koja muškarce osvaja energijom, a Tesa Šokota nikada...

Otkrivamo još dvije kandidatkinje koje stižu u drugu sezonu 'Gospodina Savršenog'!

RTL TV
29.08.2019 19:00

Možda je najbolja taktika u osvajanju muškaraca ne planirati i analizirati previše, nego se prepustiti i pustiti da tvoja energija privlači ljude, misli Riječanka Sara Janković koja se u show 'Gospodin Savršeni' prijavila kako bi stekla novo iskustvo i nešto naučila iz njega. A osim nje, u show stiže i Tesa Šokota ,djevojka koja zna što želi i na što nikada ne bi pristala u životu. Upoznajte ih!


Sara Janković

Sara je studirala kemiju u Italiji,a trenutačno radi u marketingu. Voli čitati knjige, pogotovo djela poznatih filozofa, bavi se jogom, bicikliranjem i meditacijom, a za sebe kaže da je pozitivna osoba otvorenog uma koja u svemu pokušava vidjeti nešto dobro.

Sara Janković Gospodin Savršeni

Priznaje da nije pretjerano romantična, ali voli večere uz more i zalaske sunca. Njezin idealan muškarac može je privući finim manirama, inteligencijom, markantnim izgledom te velikim poznavanjem opće kulture. Ipak, najviše će joj je svidjeti dečko koji ima dobar odnos s mamom.

Sara Janković Gospodin Savršeni


Tesa Šokota

Ta barmenica i hostesa, koja dolazi iz Rijeke, ističe kako se u vezi nikako ne može zamisliti kao očajna kućanica", nije joj prioritet imati dečka, ali ipak se slaže kako je lakše udvoje. Putuje kad god stigne, ne voli rutinu i trudi se da joj svaki dan bude različit od prethodnog.

Tesa Šokota Gospodin Savršeni

Kod muškaraca ne podnosi lijenost, a osvojiti je može samo onaj koji jako dobro prati njezin tempo i karakter jer priznaje da je tvrdoglava, kompetitivna i eksplozivna - vrlo komplicirana žena. Partnera uvijek može oduševiti savršenom večerom jer otkriva da izvrsno kuha, a idealan spoj za nju ne mora biti ništa previše posebno - i odlazak u kino može biti savršen jer za Tesu sve ovisi o trenutku.

Tesa Šokota Gospodin Savršeni

Novasezonashowa 'Gospodin Savršeni' s prikazivanjem počinje u ponedjeljak, 9. rujna u 20 sati na RTL-u!