Gospodin Savršeni

Gospodin Savršeni: Vojnikinja Renata Dobrec, medicinska sestra Maria Protulipac te moderna princeza...

Tri kandidatkinje stižu u drugu sezonu 'Gospodina Savršenog', upoznajte ih!

RTL TV
01.09.2019 19:00

Kao dijete Renata Dobrec bila je zaluđena policijskim filmovima i serijama, no tijekom odrastanja u Lovranu pokraj Rijeke to je nekako palo u drugi plan tako da je naposljetku završila srednju školu za frizerku.

Maria Protulipac još jedna je kandidatkinja koja dolazi osvojiti Gospodina Savršenog. Ona sebesebe opisuje kao društvenu, zabavnu, suosjećaju i susretljivu osobu, ali priznaje kako Gospodina Savršenog neće osvojiti nekim kulinarskim delicijama jer ne zna kuhati.

Romantična večera, šetnja uz rijeku držeći za ruku čovjeka svog života, odlazak u kočiji... O takvom prizoru pak mašta Nikolina Tutić , priznajući kroz smijeh da zna kako previše voli bajke, Disneyland te da je pravo dijete u duši.


Renata Dobrec

Renata se nijevidjela u frizerskom poslu pa jeodslužila dragovoljni vojni rok da bi se potom upisala u policijsku akademiju. Iskreno priznaje kako nije pretjerano romantičan tip osobe pa i ne traži takve dečke, a njezin idealni partner, osim što bi bilo poželjno da ima tamnu kosu i smeđe oči, treba biti iskren, pozitivan i otvoren.

Renata Dobrec Gospodin Savršeni

Kad ima slobodnog vremena, bavi se sportom ivoli otići u teretanu. Velika joj je želja skočiti s padobranom, a njezina vizija savršenog spoja potpuno je netipična - dečka bi odvela na paintball!

Renata Dobrec Gospodin Savršeni


Maria Protulipac

No zato je ta medicinska sestra sigurna je dabi 'Gospodinu Savršenom'prirasla srcu kad bi zajedno ostvarili njezinu veliku želju i - skočili s padobranom! Atraktivna crnka smatra kako je najvažnije neprestano raditi na sebi pa tako trenutačno, uz posao, završava Višu školu za medicinske sestre i zdravstvene tehničare u Karlovcu.

Maria Protulipac Gospodin Savršeni

Voli dečke s lijepim osmijehom, pozitivnim stavom i dobrim smislom za humor, a nikako ne smiju biti ljubomorni, skloni preljubu ili agresivni. Priznaje kako ponekad zna biti mrvicu nervozna u blizini muškaraca, ali voli kada je zavode. Iako se ne smatra previše romantičnom,svoj savršen spoj ipak zamišlja kao romantičnu večeru uz svijeće - naravno, sa svojim Gospodinom Savršenim!

Maria Protulipac Gospodin Savršeni


Nikolina Tutić

Nikolina vjeruje kako je pravu ljubav moguće pronaći u showu 'Gospodin Savršeni', a i veliki je plus što su joj crvene ruže omiljeno cvijeće. Odlučila se prijaviti za sudjelovanje jer želi doživjeti nešto novo i, naravno, dati priliku ljubavi.

Nikolina Tutić Gospodin Savršeni

Radi kao konobarica, a najviše voli izlaziti s prijateljima, ići u teretanu i crtati te smatra da se u njoj krije - mali umjetnik. Društvena je, duhovita i voli pomagati drugima, a ne voli nepravdu i svađe. Kod suprotnog spola prvo će je privući iskrenost, a potpuno će je razoružati ako voli plesati.

Nikolina Tutić Gospodin Savršeni

Novasezonashowa 'Gospodin Savršeni' s prikazivanjem počinje u ponedjeljak, 9. rujna u 20 sati na RTL-u!