Gospodin Savršeni

Novinarka i obožavateljica nogometa Maria Horvat: 'Gospodina Savršenog osvojit ću karakterom i elegancijom!'

Treća sezona popularnog showa 'Gospodin Savršeni' uskoro počinje na RTL-u, upoznajte nove kandidatkinje!

RTL.hr
12.03.2022 19:00

Maria Horvat je novinarka koja je radila na lokalnoj televiziji, internetskim portalima te bila voditeljica i urednica sportskih emisija. Bila je najmlađa žena na poziciji direktorice jednog nogometnog kluba u Hrvatskoj, a ima tek 28 godina! Karijera joj je jako bitna, no naglašava kako bi se jednako posvetila i voljenoj osobi. Ljubav je za mene prije svega veliki kompromis. Kad se dvoje voli, mora biti kompromisa jer ako toga nema, privlačnost i karakterne razlike ne mogu opstati", kaže Zagrepčanka i dodaje kako je jako važno da se partneri dobro slažu te da su jedno uz drugo i u dobru i u zlu.

Maria Horvat, Gospodin Savršeni

Otkriva kako bi voljela naći odanog i poštenog dečka jakog karaktera, koji je pažljiv i šarmantan. Voli visoke muškarce, iskrenog osmijeha, no ipak joj je najvažnije da u ljubavnom odnosu postoji obostrana privlačnost, da se razumiju i podržavaju, a na pitanje čime misli osvojiti Gospodina Savršenog, kaže: Osvojit ću ga karakterom, možda elokventnošću i nekom svojom elegancijom."

Maria Horvat, Gospodin Savršeni

Ima li Maria sve adute za osvajanje novog neženje - doznat će se uskoro u novoj sezoni showa 'Gospodin Savršeni' uskoro na RTL-u!