Gospodin Savršeni

Ukrajinka Polina Horbachova traži Gospodina Savršenog: 'Sretnik je onaj u kojeg se ja zaljubim!'

Treća sezona popularnog showa 'Gospodin Savršeni' uskoro počinje na RTL-u, upoznajte nove kandidatkinje!

RTL.hr
11.03.2022 19:00

Polina Horbachova je 20-godišnja studentica koja se iz Ukrajine preselila u Hrvatsku i sada živi u Zagrebu. Premda je mlada, uz studij radi kao stilistica i model za šminku, a dugo je plesala i balet. Za sebe će prvo reći da je znatiželjna, voli isprobavati nove stvari i ne boji se izazova, što je i bio jedan od razloga njezine prijave u show. Naravno, na prvome je mjestu ljubav za koju kaže: Za mene je ljubav apsolutno razumijevanje između dvije osobe. Kad ne moraš koristiti riječi da bi te osoba shvatila u potpunosti. To je neka nova dimenzija i razumijevanja i tog osjećaja povezanosti."

Polina Horbachova, Gospodin Savršeni

Otkriva kako inače ima obrambeni stav i ne pokazuje odmah emocije, no kad joj se netko svidi, priča se u potpunosti mijenja pa zaključuje: Sretnik je onaj u kojeg se ja zaljubim!" Ne skriva kako joj je kod muškarca važan izgled, no karakter i ponašanje su ipak presudni, a kad je pitate što će ponuditi Gospodinu Savršenom, kaže: Puno veselja i zabave! A i uvijek ću biti pristupačna i iskrena prema njemu."

Polina Horbachova, Gospodin Savršeni

Hoće li se pojaviti osjećaji između Poline i zgodnog neženje- doznat će se u novoj sezoni showa 'Gospodin Savršeni' uskoro na RTL-u!