Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
USKORO!

'Gospodin Savršeni': Gabrijela Fatorić neće baš lako dati svoje srce nekome

Gabrijela Fatorić napravila je najbolji mogući potez u životu kad se prijavila u show jer je priznala kako joj je važno da muškarac ima dobre zube pa će joj sigurno zaklecati koljena kad joj se nasmiješi Gospodin Savršeni.

Image
Foto: RTL
Press/ 27.10.2018. u 22:39
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Porečanka je jedno vrijeme živjela u Zagrebu, no nije joj se svidjelo i vratila se u svoju ljubljenu Istru. U šali kaži da se super slaže sa ženama, ali one malo manje s njom jer su ljubomorne na nju. Iskreno priznaje da joj baš ni muškarci ne prilaze često, a smatra da je to zato što je previše izravna pa je se možda malo boje. Za sebe će reći da je jako emotivna, ali i da se neće baš lako dati svoje srce nekome.

No s čim god se nosi u životu, ima optimističan stav i uvijek 'udari brigu na veselje', pa se nada da će i ljubav jednom doći, iako kaže da je naučila biti sama. Atraktivan izgled može zahvaliti bavljenju body buildingom, u čemu se nada da će jednom otići na natjecanje. Temperamentna kakva jest, uvijek kaže što joj je na umu i ne zanima je što drugi misle o njoj i njezinim postupcima.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Gorana Jurenca uskoro ćete moći gledati i na programu RTL-a u showu 'Gospodin Savršeni', a do tada ga pratite na službenom Instagram profilu showa!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
19. STUDENOGA

Gospodin Savršeni: Vahdela Vlahović smatra da se sve može riješiti kad ima ljubavi

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba