Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
19. STUDENOGA

Gospodin Savršeni: Anezi bi voljenom muškarcu ponudila sve što mu srce poželi, no samo ako je zaslužio

Iako je nepokolebljiva, iskrena i odlučna u svemu što radi te odaje dojam da je ništa ne može povrijediti, jako je emotivna

Image
Foto: RTL
Press/ 7.11.2018. u 20:23
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

„Cure ne doživljavam kao konkurenciju jer smatram da ljubav mora biti spontani osjećaj“, smatra Alena Nezirević (32), koju smo upravo zbog takvog izravnog stava i zavoljeli u reality showu 'Big Brother'. Samouvjerena Anezi dolazi iz Vrsara, često boravi u Zagrebu, a bavi se pjevanjem iako je diplomirana upravna pravnica. Surađuje s glazbenim producentom Borisom Đurđevićem, a da misli ozbiljno, nedavno je pokazala kad je objavila novi spot za pjesmu 'Srce nema raspored'.

Iako je nepokolebljiva, iskrena i odlučna u svemu što radi te odaje dojam da je ništa ne može povrijediti, jako je emotivna. Slobodno vrijeme provodi sa svoja dva psa ili s prijateljima, a njezin muškarac ne smije biti materijalist i zle duše. Budućem partneru ponudila bi sve što mu srce poželi ako je zaslužio, a ako nije, onda bi to bio, otkriva, jedan dobar, direktan i brz prekid veze. Za sebe kaže da je zavodnica iako se ne trudi - to joj je jednostavno u prirodi.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Show 'Gospodin Savršeni' počinje se emitirati 19. studenoga u 21 sat na RTL-u!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
19. STUDENOGA

Gospodin Savršeni: Vahdela Vlahović smatra da se sve može riješiti kad ima ljubavi

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba