Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
VELIKI INTERVJU

Amra za RTL.hr ispričala vruće detalje svog odnosa s Tonijem: 'Najljepši se trenutak dogodio iza kamera...'

Nakon što je Toni odabrao Stankicu, a Amra joj u lice rekla da ima puno stvari o Toniju koje on ne zna, u velikom intervjuu otkrila je neke nepoznate detalje.

Image
RTL.hr/ 14.5.2022. u 9:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

*Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 400 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednome dijelu ili na više mjesta, uz obvezu poštivanja integriteta izvornog sadržaja*

Amra Salihćehajić dolazi iz Bosne i Hercegovine, a rođena je u Mađarskoj. Ta 24-godišnja studentica i voditeljica razvoja i provedbe projekata financiranih iz EU fondova živi u Tuzli. Kako je rekla prije početka showa, voli inteligentne, ambiciozne, romantične i komunikativne dečke, no ipak joj je najvažnije da njezin odabranik nema problem raditi na sebi. A tijekom showa Toni Šćulac pokazao upravo kao njezin idealni partner. No, ljubav između njih nije se finalizirala. O Toniju., showu, djevojkama i svemu ostalome, otvoreno je progovorila u intervjuu za RTL.hr.

Djevojke su te često optuživale da lažeš, a tek su u finalu vidjele da je sve istina. Imaš li osjećaj da je pravda zadovoljena?

To što su me optuživale da lažem nije me se ticalo jer sam znala da će jednom istina izaći na vidjelo. No dok istina obuče cipele - laž je već proputovala svijetom. Meni je jedino žao što su sebi dopustile da im mišljenje kreira treća osoba, a ne one same.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Kad si išla na zadnji spoj s Tonijem, odlučila si ga poljubiti za kraj. Jesi li predosjećala da će odabrati drugu?

Iz ove perspektive jako mi je teško vratiti se u tu noć i sjetiti kako sam se osjećala i zašto sam to napravila. No mi žene osjetimo kad muškarac baci oko na drugu te baš u tim trenucima idemo na sve ili ništa. A tad smo baš spremne na obje opcije.

Upravo se čita

Image
'BRAK NA PRVU'

NE MOŽE BEZ SVAĐE: Olivera Matijević vrijeđala mladoženjinu kumu na vjenčanju, pale su teške riječi

Image
GOSPODIN SAVRŠENI

Danijela: 'Amra je lagala štošta'; Amra: 'Jesam glumila ili nisam, mislim, koga briga?!'

Image
GOSPODIN SAVRŠENI

Danijela: 'Amra je lagala štošta'; Amra: 'Jesam glumila ili nisam, mislim, koga briga?!'

Što si prvo pomislila kad si čula da je odabrao Stankicu?

Bilo mi je svejedno jer je isto - Stankica ili Karolina, koliko god se činile različite, imaju slične karakterne crte.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Naime, Toni i Stankica tvrde kako su se, bez obzira na prekid, ponovno zbližili kad je počelo prikazivanje 'Gospodina Savršenog' na televiziji - misliš li da će ponovno biti zajedno ili su si samo bili podrška u tim trenucima?

Uvijek se stavim u njihove cipele, ne bi ni meni bilo lako gledati snimke s bivšim momkom. Ali podrška? Za što i u čemu? Javnosti?

Bila si prva djevojka koju je Toni odveo kući i proveli ste romantičnu večer. Jesi li mislila da si ti ta koju će odabrati?

Jednu stvar da razjasnimo, nisam se nikad opteretila s tim da moram pobijediti kako bih bila sa Tonijem, nego da ostanem u showu kako bih dobila priliku da se više upoznamo. Pobjeda ne znači 'živjeli su sretno do kraja života', jer show je show, a vani je neki drugi, ozbiljniji život.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Zamjeraš li mu išta?

Ne, zahvalna sam mu. Ni kad je vratio Polinu, ni kad je poslao kući djevojke s kojima sam se sprijateljila, ni kad je druge odvodio na spojeve - nikad nisam imala ružnu riječ za njega. Vjerujem da je on tad najbolje znao što radi, imao je svoje razloge. Znam da ni on meni ništa ne zamjera.

Koji ti je bio najljepši trenutak s Tonijem? Koji spoj i zašto?

Najljepši se trenutak dogodio iza kamera u Lonjskom polju. Taj prizor, koji kad bih i ispričala, činio bi se kao običan, ali na sitnice svi padamo. A što se tiče ispred kamera - ponovno Lonjsko polje jer od svih nerealnih situacija i spojeva na jahti (ne vodim takav život vani), rijeka, priroda, piknik mi se činio najviše realnim i prirodnim, a o divljim konjima da ne govorim. Čim uhvatim vremena, posjetit ću Lonjsko polje opet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Koji ti je bio najgori trenutak koji si proživjela u 'Gospodinu Savršenom'?

I taj se dio događao iza kamera, kad bi se sve utišalo. Tad sam najviše trebala neke ljude iz vanjskog svijeta, samo da mi kažu da će sve biti uredu i da me podsjete što sam sve i što sve mogu preživjeti.

Zamjeraš li djevojkama išta?

Apsolutno ne, samo iz razloga što volim miran san i ne volim negativne osjećaje. Da im doista zamjeram, onda bih im se i svetila - baš sad imam priliku za to, iznijeti stvari o njima koje su dijelile sa mnom u četiri oka. One su moje stvari, koje sam im rekla u povjerenju, dijelile dalje, a ja njihove nisam niti ću. Ako išta, imamo primjer kako ne treba i kako treba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Jesi li se s nekim sprijateljila i ostala u kontaktu nakon showa?

Jesam, s nekima sam bila dobra još u vili, s nekima sam se povezala nakon vile. To su djevojke sa kojima sam dijelila sve, pa i momka, mislim da nas je to povezalo za cijeli život.

A jesi li u kontaktu s Tonijem?

U ovom trenutku željela bih odgovor zadržati za sebe. Vjerujem da ću naići na razumijevanje javnosti. Mislim da je previše naslova izašlo u posljednje vrijeme i  ne trebaju ni njemu, a ni meni dodatne spekulacije.

Jesi li ga preboljela?

Nije to tip muškarca kojeg olako zaboravite. Nekoga se sjetiš, a nekog pamtiš. 

Misliš li da je propustio priliku života?

Ovisi iz kojeg se ugla gleda. Ako ne traži ženu koja je prvenstveno prijatelj, pa tek onda žena, ljubavnica, suputnik kroz život - onda ništa nije izgubio. Toni zna treba li mu više ili manje od mene.

Naposljetku, jesi li ti možda nakon svega ovoga našla svog Gospodina Savršenog?

Mislim da se neću oglasiti po pitanju svog ljubavnog statusa još neko vrijeme, ali kad budem odlučila objelodaniti da sam 'sretno zauzeta', onda znajte da je to to.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
USKORO NA RTL-U

Upoznajte Darija Crnkovića, kandidata showa 'Brak na prvu': 'Tražim tajnovitu damu s kojom mogu otići na pivo i ćevape'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba