Play ponuda
Play ponuda
JOŠ UVIJEK IMATE PRILIKU ;)

Antonija Blaće o drugoj sezoni 'Gospodina Savršenog': 'Dat ćemo vam temu za prvu kavu na poslu, a vjerojatno i drugu!'

Jeste li spremne otvoriti svoje srce i dati priliku ljubavi? Prijavite se i pronađite srodnu dušu u novoj sezoni 'Gospodina Savršenog'! Sve je u vašim rukama...

Image
RTL.HR/ 27.2.2019. u 17:09
Play ponuda

'Gospodin Savršeni' u prvoj sezoni tražio je ljubav svog života i pronašao je u atraktivnoj i odvažnoj Hani, a ako i vi želite doživjeti taj neodoljivi osjećaj avanture, uzbuđenja i najbolje od svega - vrhunca zaljubljenosti, prijavite se na www.rtl.hr/prijave. Ali požurite - prijave traju još kratko!

"Uskoro krećemo sa snimanjem druge sezone 'Gospodina Savršenog'! Sa zadovoljstvom vam mogu reći da ćemo putovati po cijeloj našoj zemlji i pokazati njezine ljepote u svjetlu romantike“, otkrila je Antonija Blaće.

Druga sezona donosi nove uzbudljive avanture, mjesta i, naravno, novog fatalnog Gospodina Savršenog. "Tu su i ekskluzivni luksuzni spojevi, puno adrenalina, ali isto tako i onaj svakodnevni život naših kandidatkinja i kandidata. Najvažnije je ipak kako će se rasplesti odnosi i ljubavne priče", kaže Antonija te dodaje: "Ponovno ćemo vam dati temu za prvu kavu na poslu, a vjerojatno i drugu. Pratit ćemo zajedno ljubavnu priču u nastajanju!"

A tko je novi Gospodin Savršeni? Prijavi se i doznaj!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
večera za 5 na selu

Gordana predstavila svoje sastojke: 'Miriše mi na nešto domaće'

Play ponuda

Više s weba