Gospodin Savršeni

Bi li sve ponovila? Hana je iskreno odgovorila na pitanje koje je sve zanimalo nakon dramatičnog...

Iz showa će, kaže, pamtiti puno lijepih trenutaka

RTL.hr
12.08.2019 09:00

Dok isčekujemo nove dramatične zaplete i rasplete u drugoj sezoni 'Gospodina Savršenog', podsjetili smo se što je Hana odgovorila na pitanje koje je zanimalo sve njezine fanove nakon završetka prve sezone.

Naime, iako se činilo kako je Goran Jurenec odabrao Ivu Runjanin, u finalnom okupljanju kandidatkinja Hana i Goran otkrili su kako su zapravo oni u vezi!

Bilo je to iznenađenje koje je iznenadilo sve u studiju, ali i pred TV ekranima te o kojem se danima pričalo. Ipak, Hani to nije nimalo zasmetalo. Evo što je tad rekla: "

"Naravno da bih sve ponovila, upoznala sam divne ljude, bogatija sam za jedno životno iskustvo, pronašla sam ljubav... Je li moglo bolje od ovoga?"

Iz showa će, kaže, pamtiti puno lijepih trenutaka, ali dva su joj se posebno urezala u pamćenje. "Najčešće se sjetim poljupca u neboderu i kuhanja u finalu", otkrila je tada za RTL.HR .

U show je ušla s još 18 djevojaka koje su se borile za Gorana pa je bilo i teških trenutaka među njima. Na pitanje zamjera li nekoj od njih nešto, Hana priznaje: "Nekim djevojkama zamjeram ponešto, no ipak ih ne želim imenovati - prošlost treba ostati u prošlosti", kaže te dodaje kako je ipak stekla i neka nova prijateljstva.

Novu sezonu showa 'Gospodin Savršeni' ne propustite ove jeseni na RTL-u!