Play ponuda
Play ponuda
GOSPODIN SAVRŠENI

Daisy je bivšeg uhvatila u preljubu: 'Imam moćan instinkt koji mi govori kad nešto nije OK za mene'

Ta uvijek nasmijana i skromna djevojka po zanimanju je programerka, ali trenutačno se odlučila posvetiti nekim drugim stvarima u životu

Image
RTL.HR/ 29.11.2018. u 10:15
Play ponuda

Daisy Zaccarin (24) jedna je od onih osoba koje vas osvoje na prvu. Za sebe kaže da voli putovati, što se čini kao da joj je oduvijek bilo predodređeno. Ta uvijek nasmijana i skromna djevojka po zanimanju je programerka, dolazi iz Slovenije, no rođena je u Italiji, odrastala je pokraj Kopra s bakom, a danas s njom živi u Medulinu.

Za sebe kažeš da voliš  putovati, gdje si dosad sve bila?

Izvan Europe sam bila samo u SAD-u, Dominikanskoj Republici i Egiptu, a u Europi sam bila još u 23 zemlje. Nije to tako puno, ali još sam mlada pa mi to nekako ide na ponos. Još ove godine idem na jedno dulje putovanje, a gdje, neka to još ostane tajna. Što se planiranja tiče, od malena sam više „neplanirano“ putovala. Znalo se dogoditi da sam se probudila a baka me već čekala s koferima i iznenadila putovanjem. Sada je toga manje jer radim s hotelima i ipak im trebam javiti nekoliko tjedana prije da sve dogovorimo.

Image
Foto:
Image

Imaš li kakvih zanimljivih anegdota s tih putovanja?

Naravno, imam puno priča s putovanja. U Chicagu sam bila šokirana nad brojem beskućnika pa  smo prijatelj i ja odveli jednog u restoran na ručak, u Barceloni me jedan „street entertainer“ maskiran u neku zvijer oteo i nije me pustio dok mu prijateljica nije bacila novac, u Londonu nije bilo vremena za  „London Eye“ i to nisam nikad preboljela . Zato sad, gdje god idem i vidim da imaju taj Ferris Wheel uvijek idem prvo na to. Kupala sam se ispod 52 metarskog vodopada, plivala s dupinima u moru, vidjela pravog zmaja koji bljuje vatru u Krakowu, naučila kako se pravi papirus, napravila svoje cokule u Nizozemskoj i puno toga još. A u Budimpešti mi se prvi put dogodilo nešto loše, trebala sam bježati iz Airbnb stana jer se „host“  spustio na koljena i želio mi ljubiti noge. Volim putovati baš zbog svega što mogu vidjeti i iskusiti u drugim zemljama.

Kako to da si se odlučila prijaviti u ovaj show?

Ja sam stalno pričala da sam se prijavila „iz svih pravih razloga“ a u biti taj je bio samo jedan – da vidim može li se u 'Gospodinu Savršenom' stvarno naći ljubav. Kad sam u vezi, jako sam  prilagodljiva, smetaju mi samo one „velike“ stvari kao preljub, neiskrenost, nasilje, i tako dalje. Gdje se živi, što se kuha, kamo se putuje ili čime se bavi svaki dan – to su nebitne stvari. Znam da bi se Goran i ja dobro mogli prilagoditi jedno drugome i stvarno održavati vezu ako bi to bilo oboma u interesu. Željela sam vratiti ljudima vjeru u ljubav i dokazati da se zaista može naći partner iako se sve čini kao da je samo bajka.

Rekla si kako si putem interneta otkrila da te bivši dečko vara. Jesi zbog toga nepovjerljiva prema muškarcima?

Ne. Nikud ne bih došla u životu ako bih se stalno bojala što će biti zbog toga što je bilo u prošlosti. Vjerujem u to da se sve laži saznaju prije ili kasnije, a imam i moćan instinkt koji mi uvijek kaže kad nešto nije OK za mene.

S kim si se od kandidatkinja sprijateljila?

Smatram da za prijateljstvo treba više vremena od toga koliko se cure i ja znamo. Prijateljica mi je ona koja zna kakva sam i zna mi ponekad i dati kakav savjet. Ako ja trebam nekome obrazlagati kakva sam, onda mi to nije prijateljica nego strankinja. Ipak, ima ona jedna s kojom sam spavala u bračnom krevetu u vili pa smo se tako zbližile. Ona mi je i bila podrška u kući i često dala onaj zagrljaj koji sam trebala kad su mi nedostajali  prijatelji i baka.

Ima li netko s kim nisi 'kliknula' i zašto?

Nažalost, nekako smo se podijelili po sobama pa tako nisam puno pričala s djevojkama iz druge sobe tako da je naš odnos bio neutralan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Misliš li da neke kandidatkinje 'igraju prljavo'?

Prljavo je bilo samo to što su se neke ispred kamera pravile kao da smo prijateljice već godinama, a nisu mi ni odzdravile na dobro jutro. Zna se da je tišina najgori oblik psihičkog nasilja pa su možda  išle na to svjesno, ne znam.

Dobila si prvu ružu, je li ti to imponiralo?

Prije ulaska u show brinulo me da me on neće ni zapamtiti.  Znam kako bi meni bilo da upoznam 19 zgodnih muškarca, kako znaš koji je onaj poseban među njima? Trebalo mi je čak nekoliko dana da zapamtim imena svih djevojaka u kući. I zato, naravno da mi je bilo drago da me je zapazio i da sam se istaknula iz većine već prvu večer.

Kako zamišljaš svoj život za 5 godina?

Jako ne volim to pitanje jer štogod kažem sad, već se za mjesec dana može promijeniti. Generalno mogu reći da želim još putovati i biti uspješna u svemu što radim.

Show 'Gospodin Savršeni' pratite od ponedjeljka do četvrtka u 21 sat!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Upravo se čita

Image
ISKRENO O SVEMU

Azelma za RTL.hr o tome da se razočarala u Dragu: 'Njegove se izjave kose s onime što je u kući'

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
PO NJIMA NAJISKRENIJI

Tina i Davor odabrali svoje favorite, očarani su Filipom i Anamarijom: 'Najjači su par, čista energija'

Play ponuda

Više s weba