Play ponuda
Play ponuda
GOSPODIN SAVRŠENI

Danijela glumila nedostižnu pa spoj s Tonijem zapečatila poljupcem: 'Stigla sam s čvrstim gardom, ali...'

Tijekom revije Toni je primijetio da mu je Danijela uputila mrki pogled pa ju je odlučio pozvati na spoj nasamo kako bi provjerio zašto je loše volje.

RTL.HR/ 14.4.2022. u 22:15
Play ponuda

 „Na tvoj šarm više ne reagiram, sad se moraš više potruditi“, rekla je Danijela koju je povrijedilo što je Toni dao ružu Josipi, no shvaća da je to njegovo puno pravo i da je ova ljubavna igra ponekad kompliciranija nego što se čini.

No Toni je tijekom romantične večere ipak uspio izmamiti osmjeh na Danijelino lice pa je ugodno druženje odlučio zaokružiti s ružom. „Stigla sam s čvrstim gardom, no kad vidim Tonija, zaboravim da sam bila ljuta i što sam trebala reći“, priznala je atraktivna crnka i potom strastvenim poljupcem Splićaninu zahvalila na ruži.

Nakon večere stiglo je vrijeme i za novi koktel party na kojem su djevojke s velikom znatiželjom, ali i malo ljubomore komentirale Danijelin spoj te njezinu promjenu ponašanja prije i nakon susreta s Tonijem.  

Pogledajte video!

Image

Gospodin Savršeni - nova sezona

reality
Hrvatska - 2022
Ponedjeljak - četvrtak u 21.20 sati
Voditelj
Antonija Blaće
Gledaj na
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
ŽELI IĆI

Kakva predivna gesta! Nikola je u 23 godine bio samo jedanput na moru, a Martina ga s obitelji pozvala k sebi u vikendicu

Play ponuda

Više s weba