Play ponuda
Play ponuda
Potpuno iskreno

DNEVNIK GOSPODINA SAVRŠENOG: 'Amra je definitivno jedna od dviju djevojaka prema kojima trenutačno gajim najdublje osjećaje'

Treći Gospodin Savršeni, Toni Šćulac za RTL komentira najzanimljivije događaje prethodnog tjedna te otkriva svoje skrivene osjećaje i razmišljanja.

Image
Foto: RTL
RTL.HR/ 11.4.2022. u 12:30
Play ponuda

Prošli ponedjeljak show 'Gospodin Savršeni' napustila je mnogim djevojkama omiljena Bruna, a Polina i Amra nisu mogle sakriti suze na njezinom odlasku. Krenula su nagađanja zašto je baš ona ostala bez ruže, a pravu istinu zna Toni.

Image
Foto:
Image

„Bruna je izrazito inteligentna cura s vrhunskim smislom za humor. Uživao sam u njenom društvu, ali sam shvatio da je gledam isključivo kao prijatelja i to je jedini razlog zašto je napustila show. Siguran sam da ćemo i nakon emisije imati priliku za još neko druženje i dubokoumne razgovore, koji možda gledateljima u ovakvom formatu ne bi bili zanimljivi kao nama“, otkriva splitski profesor koji se vrlo brzo našao u novom 'problemu' jer su u vilu Gospodina Savršenog stigle tri nove djevojke – Stanka, Sara i Ksenija. Iako je Stanka napustila show na svojoj prvoj ceremoniji ruža, Toniju su za oko zapele nove natjecateljice. 

Image
Foto:
Image

„Čovjek ne može ostati ravnodušan na njihov izgled, definitivno obje plijene pažnju, svaka na svoj način. No za neki dublji ljubavni odnos treba kopati ispod površine i tu se nikada ne zna. Sara je još jako mlada, a Ksenija dolazi iz jednog potpuno različitog svijeta, ali nikad se ne zna. I dalje sam otvorenog srca i uma te sam spreman dati priliku svakoj djevojci“, priznaje zgodni neženja koji je uz Stanku morao odabrati još jednu djevojku za koju završava ova ljubavna avantura, a to je bila Olivera

Image
Foto: RTL
Image
RTL

„Mislim da Olivera krije puno toga iza svoje opasne i glasne vanjštine i sretan sam da sam je ja barem na kratku uspio upoznati u jednom osjećajnijem izdanju kada malo spusti gard. Siguran sam da ne postoji muškarac kojeg Olivera ne bi zaintrigirala, ali na kraju sam shvatio da imamo potpuno različite poglede na život i da zbog toga jednostavno nismo kompatibilni“, otkrio je Toni koji je prošli tjedan pokazao koliko su jake njegove simpatije prema određenim djevojkama, što se posebno vidjelo na romantičnom spoju s Amrom

Image
Foto: RTL
Image
RTL

„Stvarno sam uživao u svakom trenutku provedenom s Amrom i sad su mi čak i ti poljupci s njom postali prirodni. Amra je definitivno jedna od dviju djevojaka prema kojima trenutno gajim najdublje osjećaje“, iskren je Gospodin Savršeni koji se, osim s Amrom, prošli tjedan strastveno poljubio i s Danijelom. Prvi poljubac pao je na snimanju sapunice, a drugi prije napete ceremonija ruža, no Toni ističe kako u njihovom odnosu nedostaje bliskosti.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

„S Danijelom se odnos trenutno bazira na kemiji i fizičkoj privlačnosti. To je, naravno, zanimljivo i zabavno u početku odnosa, ali da bi iz toga izraslo nešto ozbiljno, moramo se povezati i na emotivnoj razini. U tom dijelu naš odnos trenutno zaostaje zato što nikako ne uspijevam probiti taj njezin zaštitnički gard koji ispoljava kroz humor. Kod nje mi je najvažnije da mi se otvori i da bolje upoznam pravu Danijelu koja se krije iza te vrckavosti i humora“, kaže šarmantni znanstvenik.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Još jedna djevojka koja se Toniju 'mota' po glavi iz tjedna u tjedan svakako je i Karolina s kojom je kliknuo na prvu te se njihov odnos razvija polako, ali sigurno. „S obzirom na to u kakvoj se situaciji nalazimo, prezadovoljan sam kako se razvija odnos s Karolinom. Međutim, osjećam da trenutno imamo najviše problema zbog njezine ljubomore na moje spojeve s drugim djevojkama, što je potpuno razumljivo i očekivano. Nadam se da će se pokušati staviti u moje cipele i shvatiti da sve to radim samo kako bih na kraju uspio prepoznati onu pravu za sebe“, naglašava zgodni Splićanin koji priznaje da često razmišlja i o atraktivnoj Ukrajinki: „Odnos s Polinom se također razvija odlično, ali kao da nam nedostaje malo nježnosti i romantike tako da planiram na tome poraditi na našem idućem spoju.“

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda
Image
Foto: RTL
Image
RTL

A svoje vrijeme nasamo s Gospodinom Savršenim prošli je tjedan napokon dobila i Josipa, koja je Tonija ugodno iznenadila na romantičnom spoju na Modrom jezeru. „Josipa je jedna tako normalna, jednostavna i skromna cura i sretan sam što je puna strpljenja. Predivno sam se proveo s njom i žao mi je što joj ranije nisam dao priliku. Drago mi je da sam joj barem ružom pokazao da mi je stalo do nje, da je želim još bolje upoznati i vidjeti mogu li joj uzvratiti emociju koja je s njezine strane već neko vrijeme vidljiva“, zaključuje Toni svoj tjedni dnevnik. 

A kakve avanture Tonija čekaju u ovom tjednu, pogledajte u novim nastavcima showa 'Gospodin Savršeni' od ponedjeljka do četvrtka u 21.20 sati na RTL-u!

Image

Gospodin Savršeni - nova sezona

reality
Hrvatska - 2022
Ponedjeljak - četvrtak u 21.20 sati
Voditelj
Antonija Blaće
Gledaj na
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
POŠTENO

Odluka koja je iznenadila baš sve! Evo zašto su Max i Veronika izašli iz showa: 'Nismo drugima htjeli uzimati mjesto'

Play ponuda

Više s weba