Play ponuda
Play ponuda
GOSPODIN SAVRŠENI

Ela pozvala Tonija na red, on je poslao kući: 'Ja sam ovdje došao tražiti ljubav. Mislim da je našoj priči kr...

Ela je iskoristila vrijeme s Tonijem da mu kaže da se Rim nije osvajao jedan dan, a Toni je odlučio da ne želi osvajati Rim nego ljubav svog života...

RTL.HR/ 26.4.2022. u 21:40
Play ponuda

Kako se polako približava kraj showa i djevojaka je sve manje, Toni počinje sve ozbiljnije shvaćati svoju potragu za onom pravom. A kako bi bio siguran koje su djevojke u showu iz istih razloga kao i on, odlučio je ozbiljno porazgovarati s Elom i Danijelom. 

Za početak je zamolio Elu da odu nasamo razgovarati na što je Ela priznala da joj je dosta grupnih spojeva te da smatra da zaslužuje vrijeme samo za sebe. "Rim se nije osvajao jedan dan", komentirala je. No, oboje su se složili da je njihov odnos stagnirao. 

„Ela, ti si prva djevojka koju sam upoznao i na prvu si mi ostavila dojam dive, ali u pozitivnom smislu. Naš ću spoj pamtiti do kraja života. No koliko god mi je drago što sam te upoznao i što sam se družio s tobom, ovdje sam došao tražiti ljubav i mislim da je našoj priči došao kraj“, otvoreno je priznao Toni, a Ela se složila da se njihov odnos bazira isključivo na prijateljstvu.

Image

Gospodin Savršeni - nova sezona

reality
Hrvatska - 2022
Ponedjeljak - četvrtak u 21.20 sati
Voditelj
Antonija Blaće
Gledaj na
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
ANAMARIJA I DRAGO NAPUSTILI SHOW

Filip nije oduševljen finalistima: 'Prije ću umrijeti nego dopustiti Karmeli i Tomislavu da pobijede!'

Play ponuda

Više s weba