Gospodin Savršeni

Ela pozvala Tonija na red, on je poslao kući: 'Ja sam ovdje došao tražiti ljubav. Mislim da je našoj...

Ela je iskoristila vrijeme s Tonijem da mu kaže da se Rim nije osvajao jedan dan, a Toni je odlučio da ne želi osvajati Rim nego ljubav svog života...

RTL.hr
26.04.2022 21:40

Kako se polako približava kraj showa i djevojaka je sve manje,Tonipočinje sve ozbiljnije shvaćati svoju potragu za onom pravom. A kako bi bio siguran koje su djevojke u showu iz istih razloga kao i on, odlučio je ozbiljno porazgovarati sElomiDanijelom.

Za početak je zamolio Elu da odu nasamo razgovarati na što je Ela priznala da joj je dosta grupnih spojeva te da smatra da zaslužuje vrijeme samo za sebe. "Rim se nije osvajao jedan dan", komentirala je. No, oboje su se složili da je njihov odnos stagnirao.

Ela, ti si prva djevojka koju sam upoznao i na prvu si mi ostavila dojam dive, ali u pozitivnom smislu. Naš ću spoj pamtiti do kraja života. No koliko god mi je drago što sam te upoznao i što sam se družio s tobom, ovdje sam došao tražiti ljubav i mislim da je našoj priči došao kraj", otvoreno je priznao Toni, a Ela se složila da se njihov odnos bazira isključivo na prijateljstvu.