Gospodin Savršeni

Eskalirao sukob između Olivere i Tamare, a vatru potpalila i Danijela: 'Digla sam se jer sam htjela ići i...

Nakon što je već prvu večer zaiskrilo između Tamare, Olivere i još nekih djevojaka, trzavice su se u vili Gospodina Savršenog nastavile već iduće jutro.

RTL.hr
22.03.2022 21:22

Sukob je eskalirao i prije doručka, a u sve se upetljala i Danijela.

Nešto kasnije Tamara je Polini i ostalim djevojkama ispričala što je bilo i zašto su se verbalno sukobile.

"Ne odgovara mi njezin pristup. Bila sam u jednoj prostoriji pa sam otišla u drugu, pa u treću... Ona je konstantno s Danijelom išla za mnom i tad mi je do*izdila pa sam joj odlučila, nažalost, vratiti njezinim načinom komunikacije i povisila sam ton. Nisam se nešto previše iznervirala samo nisam mogla trpiti to", rekla je Tamara.

"Ja sam se digla jer sam htjela ići i onda mi se unijela u facu i previše je ušla u moj osobni prostor", ispričala je te dodala: "Rekla sam joj da je seljanka i ne mislim pri tome na ljude koji su sa sela nego jednostavno mislim na djevojku, odnosno ženu koja se ne zna ponašati i koja sebi malo previše uzima."

Olivera je pak ispričala svoju stranu priče: "Tamara mi je izgovorila malo ružne riječi. Rekla mi je da sam nekulturna, bezobrazna, mislim da je rekla da sam klošarka, nisam sigurna, iako sam ja starija od nje... I baš iz tog razloga što sam ja starija ti bi trebala imati poštovanja prema starijima, a ne glumiti da si najpametnija."

Kasnije, dok je Olivera bila s Danijelom i ostalim djevojkama u kuhinji, Danijela je komentirala da je Tamara htjela rasporediti tko što radi u kući. "Ja sam došla to prokomentirati, ali sam ispala netko tko se na nju dere. Mislila je da ja imam previsoku oktavu, ali onda je stigla Olivera i nadjačala sve", komentirala je kroz smijeh.

Pogledajte video!