Gospodin Savršeni

Neočekivani obrat: Gabrijela i Maria su prošlost, a Barbara misli da je budućnost

Ostala je jedna ruža i tri djevojke - Maja, Gabrijela i Marija. Dvije su, nažalost, otišle doma

RTL TV
12.09.2019 21:14

Iako je Gabrijela očekivala da će zbog spoja u Mijinu stanu biti sigurna na ceremoniji ruža, nije dobila toliko željeni cvijet! Čini se da je Mijo shvatio kako nisu jedno za drugo, a Maria nije dobila priliku da se pokaže u pravom svjetlu", komentirala je Emily.

Jutro nakon ceremonije ruža djevojke su provodile razgovarajući o Gabrijeli i Mariji te o redoslijedu davanja ruža. Ti si kao šećer na kraju, uvijek zadnja", govorila je Emily Maji, a dotaknule su se i Barbarine priče o poljupcu. Bacila je kost da se upecam ja ili još neka djevojka kojoj je stalo do Mije", rekla je Sarajka, a ni ostale djevojke ne vjeruju u tu priču.


Sve su dobile poziv na grupni spoj!

Image 3838849 (auto)

U to su vrijeme Samra i Monika imale svoju trač-partiju u sobi. Redom su komentirale djevojke koje su ispale, potom Barbaru, a i Anita i Andrea došle su na red. One se osjećaju jako ugrožene zbog toga što su dosta starije i pored Mije izgledaju kao mama i sin", rekla je Samra, a s njom se složila i Monika. Prije bi mu pristajale Mihaela ili Barbara", sarkastično su komentirale.

Uskoro su dobile pismo, a na grupni spoj s Mijom idu sve djevojke! Povratak u djetinjstvo svima će dobro doći, a djevojke nisu mogle skriti oduševljenje što sve idu u igraonicu. Kad su došle ondje, čekalo ih je još jedno iznenađenje - majice s njihovim otisnutim fotografijama kad su bili djeca. Umrla sam od smijeha kad sam vidjela Mijinu fotku, naročito zato što mu je falio zubić, a sad ima tako lijepe zube. To je bilo preslatko", rekla je Anita.


Prva pobjednica bila je Nikolina

Image 3838847 (auto)

U prvoj igri djevojke su se morale podijeliti u nekoliko grupa - ispod njih bilo je nestabilno tlo, krafnice su visjele u zraku, a djevojke su ih morale uhvatiti zubima držeći ruke iza leđa. Barbara je stala pokraj najniže krafne tako da je znala što radi", rekla je Emily. Pobjednica prve grupe bila je Nikolina, a druge Julie za koju su cure komentirale da nije pravedno jer se poslužila rukama. Igrala sam prljavo - visoka sam, još sam to strpala u usta, otkinula s konca i progutala", rekla je Julie. Dvije pobjednice, Anita i Mijo ušli su u završni krug i pobjednica je bila Anita, koja je za nagradu dobila spoj s Mijom.

Mijo i Anita

Kad su se Anita i Mijo udaljili, djevojke su ih odmah počele komentirati. Anita je dosta starija od njega, mislim da tu ne može biti ništa više od prijateljstva. Ja sam definitivno žena za Miju", rekla je Barbara, a Emily dodala: Zabavljale smo se dobro, alismo ih ipak promatrali krajičkom oka." Anita i Mijo nisu se obazirali na ostale djevojke i vodili su ugodan razgovor o djetinjstvu.


Andrea i Mihaela dobile prilikuda budunasamo s Mijom

Došao je red za drugu igru, djevojke su morale svladati vulkan za penjanje. Baš su se borile", komentirao je Mijo dok je bodrio Maju, koja je imala malih problema. Andrea se nije uspjela popeti, ali Mijo nije želio da se zbog toga osjeća loše pa je došao do nje i odlučio je odvesti na spoj. Cura je imala više sreće nego pameti", rekla je Nikolina, a Barbara dodala: Ta joj akcija neće pomoći. Mlađe su koke trenutno bolje i u vodstvu."

Andrea i Mijo

A da ne bi sve ostalo na riječima, Barbara i Maja prešle su na djela i prekinule njihov spoj - gađajući ih lopticama! Andrei se to nije svidjelo, a potom je došao red na treći zadatak. Cilj je bio napuhati balon i onda se stisnuti uz Gospodina Savršenog kako bi što prije puknuo, što se svidjelo svima.

Mijo i Mihaela

Poslije zadatka Mijo se poželio malo odvojiti s Mihaelom i odveo ju je na rolanje. Ima kvalitete koje tražim i želim je zadržati u kući. Sviđa mi se njezina skromnost, nenametljivost, a posebno to što ne ide na štetu drugima", rekao je Mijo i potom joj darovao ružu i velikog plišanog medvjeda!

Koja će se djevojka sljedeća približiti Miji, hoće li Maja napokon dobiti svoj spoj nasamo s Gospodinom Savršenim te kako se samozatajna Nikolina pretvorila u glavnu konkurenticu svim djevojkama - gledajte od ponedjeljka do četvrtka u 20 sati na RTL-u!

Kolačići

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.