Gospodin Savršeni

Goran u posljednjoj ceremoniji: 'Uzimaš li ovu ružu, Iva?'

Svanulo je najzanimljivije jutro u vili - jer je pred Ivom, Hanom i Aleksandrom prva finalna emisija!

RTL.hr
19.12.2018 23:19

I dok su se razbuđivale u dnevnoj sobi, dobile su Goranovo pismo u kojem im je objasnio da će upoznati najvažnije ljude u njegovu životu. Hana i Aleksandra bile su uzbuđene što će vidjeti Goranovu majku, a Iva je rekla kako je, osim toga, uzbuđena i što će upoznati Vanessu o kojoj je toliko toga čula.


'Sad sam u situaciji da stvarno ne znam koja je prava'

Naravno da sam nervozan i uzbuđen, za koju god se odlučim, znam da se ne bih pokajao, i to mi je najteže. Sad sam u situaciji da stvarno ne znam koja je prava, jer su sve nekako prave", rekao je Goran i došao kod djevojka kako bi im rekao da će s kandidatkinjama kuhati za svoju obitelj. Iva je dobila predjelo, glavno jelo Hana, a šećer na kraju bila je Aleksandra.

Goran je dočekao mamu Nadu, kumove, sestričnu i prijatelja, a djevojke su se dotjerivale za goste i pokušavale obuzdati tremu i uzbuđenje. Goran im je prvo predstavio Ivu i potom su otišli praviti predjelo, a čim su otišli, gosti su komentirali da im je Iva simpatična. Kuhar im je pokazao što se od njih očekuje i bacili su se na posao. Dotad su gosti pričali o Goranovim bivšim djevojkama. Upoznali smo ih već dosta", rekla je kuma.


'Ne vidim nijednu Ivinu manu'

Image 2988061 (auto)

Iva me smiruje", rekao je Goran dok su pripremali jelo jer su nastali sitni problemi čim se kuhar maknuo. No to ih nije spriječilo da se dobro zabavljaju. Uskoro im se pridružila Vanessa koja je došla malo bolje upoznati Ivu. Ne vidim nijednu Ivinu manu", rekao je Goran, a prije nego što su se vratili među goste, Iva mu je još jednom željela reći kako je sve s njezine strane bilo iskreno i dobio je poljubac u obraz. Predjelo se svima svidjelo, baš kao i Iva, a uskoro je Goranova mama poželjela nasamo popričati s njom. Zna što želi i mislim da će uspjeti u životu, bez obzira hoće li biti s Goranom ili ne", rekla je Nada i zaključila kako bi Iva i njezin sin mogli biti par.


'Ako jelo nije bilo za pet, Hana je bila za deset petica'

Image 2988063 (auto)

Na red je došla Hana za koju su gosti odmah komentirali kako je jako sigurna u sebe, ali i kako se vidi da privlači Gorana. I dok se Goran usredotočio na kuhanje i šutke radio, Hani je bilo važnije da se posveti njoj. Hanu ili voliš ili ne, a kad je o meni riječ, više je ovo prvo", rekao je Goran i uskoro se prepustio nježnostima i poljupcima s atraktivnom crnkom. Kad je jelo napokon došlo na stol, gosti ga nisu pretjerano hvalili, a posebno je nezadovoljna bila kuma. Ako jelo nije bilo za pet, Hana je bila za deset petica", rekao je Goran.

Dotaknuli su se i Haninih godina, o čemu je nastavila razgovarati i s Goranovom mamom. Ne misliš li da je Goran ipak prestar za tebe?" zanimalo ju je, a Hana je objasnila zašto se smatra zrelijom i zašto godine nisu bitne. Jako je draga i možda ja mislim da je premlada za Gorana, ali ja tu nemam utjecaja", iskrena je bila Nada i poželjela joj puno sreće.


'Kod Aleksandre mi se najviše sviđa što je zaigrana'

Sljedeća je bila Hana i Goran joj je vratio kutijicu s brojem prstena koju mu je poklonila na početku showa. Ne tražim curu, nego partnericu za život. Mislim da si ipak premlada i trebaš još puno toga doživjeti. Ne vidim te pokraj sebe", rekao joj je, a Hana mu je još jednom naglasila da njoj godine nisu bitne i poželjela mu sreću. Tužna sam, ali mislim da je on na gubitku", rekla je. U sobi ju je dočekala Aleksandra koja je zaključila da sad mogu biti prijateljice uz komentar: Džabe smo se klale!"

A onda je došao red na Ivu i Goran se prisjetio njihova savršenog spoja na Obonjanu i trenutka kad se nije htjela poljubiti s njim i Iva ga je zagrlila. Cijelo se vrijeme pitam, bi li me poljubila kad bi bila ta... Ti si ta", rekao joj je i strastveno su se poljubili. Zatim je dobila lančić s rozenkvarcom, kamenom ljubavi, koji će ih uvijek podsjećati na njihov otok ljubavi. Uzimaš li ovu ružu?" rekao joj je Goran i nastavili su se ljubiti...

Par nije mogao sakriti svoju sreću i strast, a jesu li stvarno suđeni jedno drugome - doznat ćemo u sutrašnjoj, ujedno i drugoj finalnoj epizodi showa 'Gospodin Savršeni', u 20.10 sati na RTL-u!

Kolačići

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.